четвер, 24 вересня 2009 15:17

Дружина Меладзе здивувала новиною про розлучення

Дружина Меладзе здивувала новиною про розлучення

Тема розлучення відомого співака Валерія Меладзе обговорюється у російській пресі з особливим ажіотажем. Різні видання наввипередки публікують одкровення як самого виконавця, так і його дружини Ірини. Чому не колишньої дружини, запитаєте ви? Та тому що в цій історії не все так просто, як здається на перший погляд.

У останньому інтерв"ю "Комсомольській правді" дружина співака зважилася розвіяти численні плітки і домисли. "Ви будете здивовані, але у нас з Валерієм немає ніякого розлучення і поки не передбачається. Вимушена це говорити, тому що стільки бруду виливається публічно, сил немає. Мені хотілося б поставити крапку в пересудах про наше життя. Хоча і будь-яка відвертість б"є по мені важкою гирею, - говорить Ірина. - Журналісти перекручують ситуацію настільки, що недавно я жартома поцікавилася у чоловіка: "Валера, можливо, я не в курсі, а ти вже розлучився зі мною?!" З урахуванням всієї ситуації, яка виникла в нашому житті, нам поки легко жити в різних квартирах. Але при цьому Валера не недільний тато".

Нагадаємо, минулого тижня в інтерв"ю виданню "Аргументи і факти" Меладзе звернувся із заявою до преси з проханням залишити його сім"ю у спокої. "Не треба слідувати по п"ятах за членами моєї сім"ї з камерою і намагатися вижати з абсолютно побутових деталей якісь скандальні подробиці, - сказав Валерій. - Ніхто не застрахований від подібних проблем. У багатьох людей трапляються розлади в сім"ї, особливо у подружжя, яке багато років прожило разом. Так, у мене є син. Про це моя дружина дізналася від мене достатньо давно".

"Хочу, щоб між нами всіма наступив мир. Мир в наших душах. Ми настільки втомилися від цієї ситуації, що, окрім тиші і спокою, вечірніх барбекю біля нашого будинку, мені більше нічого не хочеться...", - говорить Ірина.

За словами Ірини, вона заяву читала і абсолютно солідарна з чоловіком. "Наше особисте життя повинне залишатися особистим. Якби мені в страшному сні розповіли, що все так обернеться, я б не повірила. Сама поки тримаю удар. Але у нас троє дітей, і вони уміють читати".

"Ця складна життєва ситуація нагадує мені кіску, в якій дуже багато волосків, - продовжує дружина Меладзе. - Важливий кожен, але про всіх не розповіси. Я багато за ці роки думала. Наприклад: як же так, адже я завжди себе вважала абсолютно щасливою жінкою?! Заперечувати, що я не знала цю історію, безглуздо. Емоції у мене свого часу були. Як у будь-якої живої людини. Але я не даю оцінку. Можу запевнити, що ця ситуація не сниться мені в кошмарних снах", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Меладзе здивувала новиною про розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути