Ексклюзиви
субота, 18 жовтня 2014 09:55

Дружина Льовочкіна розповіла, чому вийшла на Євромайдан

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Дружина Сергія Льовочкіна художниця Зінаїда Ліхачова зізналась у своїй аполітичності у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Зінаїда з самого початку була активісткою Євромайдану, дизайнер підтримувала студентський рух і на це у неї були причини.

"Це громадська моя позиція, особлива позиція і я б її не коментувала як це сприймалося. Там було багато моїх друзів, я була з ними, була там, це моє було відчуття бути там", - говорить дружина Львочкіна.

За словами художниці чоловік, Сергій Льовочкін, який на той час був Головою адміністрації Януковича поставився з розумінням до вчинку дружини.

"Особливі стосунки вони особливі. Дуже важко зрозуміти, як це відбувається, є відношення в соціумі. Він поставився з повагою", - сказала художниця.

Ліхачова зізналась, що намагається бути аполітичною.

"Я дуже аполітична, я не маю бути такою аполітичною, повинна цікавитися і повинна давати якусь підтримку і навіть коли мені інколи занадто цікаво я себе стримую, я дуже чуттєва людина і дуже реагую на всі події, які трапляються, тому краще, якщо я буду дотримуватися такої частоти і буду робити те що відчуваю у мистецтві: буду доносити ідеї, які до мене надходять, це моя принциповість", - говорить дружина Сергія Льовочкіна.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Льовочкіна розповіла, чому вийшла на Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути