середа, 29 лютого 2012 09:34

Дружина Бена Аффлека народила акторові третю дитину

Дженніфер Гарнер народила третю дитину. Тепер у актриси та її чоловіка Бена Аффлека є син.

Подробиці появи на світ малюка, крім того що дитина народилася в одному з госпіталів Санта-Моніки, поки невідомі. Але як уточнюють таблоїди, всього кілька днів тому 39-річна Гарнер була помічена дорогою до бібліотеки в компанії своїх дочок: 6-річної Вайолет і 3-річної Серафіни.

Зірки до останнього приховували стать малюка. Раніше актриса відмітила, що сподівається на появу третьої дочки, але в неї були підозри, що її чоловік мріє про хлопчика.

"Я передбачала, що він мріє про сина. Але одного разу він заявив: "О'кей, у нас є дочки, і ми знаємо, як робити дівчаток. Мої дівчатка мене обожнюють, адже я єдиний хлопець в домі". Так що тепер я не зовсім впевнена, кого ж він хоче", - повідала знаменитість.

Тим часом дочки пари також грунтовно підготувалися до появи братика і склали список оригінальних імен.

"Спочатку вони схилялися до імен героїв мультфільмів Діснея. Наприклад Дональд Дак або Мінні Маус Аффлек. Потім напрямок змінився. З'явилися пропозиції на кшталт Пітер Пен або Капітан Крюк. Вони навіть склали щось на кшталт рейтингу імен та розпитують всіх, як звучить те чи інше ім'я", - розповідала Джен.

Нагадаємо Дженніфер і Бен познайомилися в 2005 році, майже відразу після розставання актора з поп-дівою Дженніфер Лопес. В кінці червня пара одружилася, а вже в грудні 2005 року у щасливого подружжя народилася Вайолет. Раніше в одному з інтерв'ю актриса зізналася, що досі шалено закохана у свого чоловіка: "Чесно кажучи, для цієї людини я готова зробити все що завгодно, все, що в моїх силах, і я не попрошу нічого за це, адже це саме собою зрозуміло".

Зараз ви читаєте новину «Дружина Бена Аффлека народила акторові третю дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути