понеділок, 21 жовтня 2013 15:30

Друга Ріка, Альоша та інші зірки розпочали марафон проти лімфоми
8

Фото: фото:Артем НІКІФОРОВ

У Києві відбулася презентація соціального проекту "Я буду жити", метою якого є привернення уваги громадськості до проблеми лімфоми в Україні.

Проект, ініційований фронтменом групи Друга Ріка Валерієм Харчишиним спільно з "Асоціацією допомоги інвалідам та пацієнтам з хронічними лімфопроліферативних захворюваннями", проводиться вже вдруге. Рік тому в рамках проекту було організовано великий концерт за участю українських виконавців, завдяки якому вдалося зібрати 275 794 грн. Зібрані кошти були спрямовані на допомогу нужденними хворим.

Цього року організатори хочуть привернути увагу громадськості до основних симптомів захворювання на ранній стадії, коли хвороба ще повністю виліковна.
"Якщо люди будуть прислухатися до сигналів свого організму і вчасно на них реагувати - кількість хворих значно зменшиться", - прокоментував фронтмен групи Друга Ріка та ініціатор проекту.

Для здійснення ідеї взяти участь у благодійному марафоні запросили популярних українських виконавців: Еріку, Альошу, групи Persona Grata, Время і стекло, Bahroma і The Maneken. За словами організаторів, жоден з артистів, яким було запропоновано взяти участь у проекті, не відмовився.

"Своєю участю в марафоні ми хочемо проінформувати людей, що боротьба з лімфомою починається не тоді, коли діагноз вже поставлений і пацієнт перебуває під наглядом лікарів, а на ранній стадії, коли хвороба тільки-тільки розвивається в організмі", - звернув увагу лідер і продюсер Persona Grata Саїд Гафаров.

Проект передбачає проведення соціальної кампанії, в рамках якої протягом місяця до 17 листопада на третьому поверсі ТРЦ Ocean Plaza буде проходити фотовиставка з учасниками проекту, на відеобордах столиці будуть демонструватися соціальні ролики і зовнішня реклама, а також учасники проекту будуть через ЗМІ звертати увагу людей на проблему лімфоми.

Зараз ви читаєте новину «Друга Ріка, Альоша та інші зірки розпочали марафон проти лімфоми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути