субота, 12 листопада 2022 19:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Друг Путіна Депардьє закриває в РФ свій продюсерський центр

Друг Путіна Депардьє закриває в РФ свій продюсерський центр
Французький актор Жерар Депардьє, який отримав громадянство Росії в 2013 році, вирішив закрити в країні свій продюсерський центр. Фото: AP

Французький актор Жерар Депардьє, який отримав громадянство Росії 2013 року, вирішив закрити в країні свій продюсерський центр.

Друг і продюсер актора Арно Фріллі пояснив, що закриття центру нібито пов'язане з паузою у роботі. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Оцінюючи перспективи відкриття нового центру, Фріллі сказав, що відновлення роботи можливе за більшої конкретики щодо майбутніх проєктів.

"Цю структуру було створено для розвитку аудіовізуальних проєктів. Без активної діяльності ця система марна, оскільки вона потребує витрат навіть у період простою", – пояснив продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даніель Салем показав, як його з побратимами зустрічали в звільненому Херсоні: фото й відео

Раніше Депардьє розкритикував війну Росії проти України. У Кремлі висловили впевненість, що актор не до кінця розуміє суть того, що відбувається в Україні, і запропонували роз'яснити Депардьє причини так званої спецоперації.

Пізніше глава Спілки чеченської молоді Рустам Тапаєв дозволив Депардьє не вибачатися за свої слова. При цьому він порадив актору надалі висловлюватися лише у межах своєї компетенції.

Президент Франції Еммануель Макрон привітав зі звільненням Херсона.

Назвав цю подію важливим кроком до відновлення суверенних прав українців. Про це написав у Twitter.

11 листопада міністерство оборони Росії заявило, що всіх своїх військових, які перебували на правому березі Дніпра в Херсонській області, вивели на лівий берег. Окупанти називають це "маневром".

Того ж дня українські військові зайшли до Херсона.

Зараз ви читаєте новину «Друг Путіна Депардьє закриває в РФ свій продюсерський центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути