Ексклюзиви
понеділок, 04 травня 2020 12:13

"Довели до сліз" - Потап розчулив фанів у день народження дружини

"Довели до сліз" - Потап розчулив фанів у день народження дружини
Потап присвятив дружині зворушливий вірш. Фото: instagram.com/kamenskux

4 травня співачці Насті Каменських виповнюється 33 роки. Її чоловік, український продюсер Олексій Потапенко, привітав її зворушливим віршем.

Чоловік виклав у своєму Instagram фото дружини на пляжі в купальнику. У дописі під знімком зізнався у коханні, назвав Каменських жабенятком і музою, яка робить його щасливим.

Сама ж співачка в коментарях подякувала Потапу, назвиваши його коханою людиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських дала фору Керрі Бредшоу: її величезна колекція взуття вражає

Підписники пари також не скупилися на вітання. Бажали здоров'я, любові, щастя, захоплювалися словами Потапа: "Ой,ну вас в баню, до сліз довели", "Хіба може чоловік так любити", "З Днем народження, Настю. Україна пишається нею", "Як же гарно! Будьте завжди щасливі разом".

Переглянути цей допис в Instagram

Я люблю тебя легкой , идущей , вдоль по пляжу ,по кромке воды , итальянские песни поющей и вдыхающей запах весны, я на всю жизнь тобой очарован и обласкан твоей красотой, рассвет каждого дня мне дарован, что б опять наслаждаться тобой , если встретите вы мужчину , что влюблён будет так же как я , передайте ему ,что счастливей никогда не встречали меня, расскажите ему что теперь вы , точно поняли смысл этих слов, что разносит вдоль пляжа по ветру , это Лешина к Насте ЛЮБОВЬ!❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️ Я люблю тебя мой лягушонок, ты делаешь меня счастливым,ты моя муза,спасибо тебе!

Допис, поширений Oleksii Potapenko (@realpotap)

Настя Каменських одна з найяскравіших і сексуальних зірок українського шоу-бізнесу стала відома як учасниця дуету "Потап і Настя". Музичний тандем у жовтні 2017-го оголосив про паузу. Тепер Настя виступає з сольним проектом NK, має власний бренд одягу під назвою NKSport. А торік у травні зірка вийшла заміж за свого партнера з дуету і продюсера Олексія "Потапа" Потапенка.

Зараз ви читаєте новину «"Довели до сліз" - Потап розчулив фанів у день народження дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути