вівторок, 24 травня 2011 13:53

Доронін влаштував вечірку для Наомі Кемпбелл на приватній яхті
11

22 травня Наомі Кемпбелл виповнився 41 рік. За традицією супермодель відзначила день народження на середземноморському узбережжі: по-перше, він завжди збігається з Каннським фестивалем, так що зібрати і запросити до себе зіркових друзів не складає труднощів. А по-друге, саме на Лазурному березі на своє 39-річчя "чорна пантера" познайомилася з Владиславом Дороніним, з яким вона нерозлучна ось вже два роки.

У цьому році вечірку з нагоди дня народження коханої Доронін вирішив влаштувати в італійському Портофіно - на розкішній приватній яхті "Emerald Ocean" (власна посудина російського олігарха "Riva 86 Domino" для таких прийомів замала).

В якості особливого гостя Наомі запросила голлівудську зірку Леонардо Ді Капріо, з яким Доронін останнім часом став просто не розлий вода. Лео і його наречена Бар Рафаелі за минулий рік кілька разів гостювали на яхті Владислава, і вся компанія разом відсвяткувала Новий рік. Щоправда, на день народження Наомі Ді Капріо прибув вже без Рафаелі: кількома тижнями раніше вони з Бар оголосили про розрив, так що запрошувати на вечірку ізраїльську супермодель Кемпбелл тактовно не стала.

Лео прилетів в Портофіно разом зі своєю новою подругою, зіркою серіалу "Пліткарка" Блейк Лавлі. Актор і його нова пасія прибули на приватному літаку, вдень трохи погуляли по місту, а ввечері вирушили на прийом Дороніна і Кемпбелл.

Російський олігарх і його кохана так само присвятили день романтичній прогулянці по мальовничому Портофіно. Зголоднівши, парочка зайшла пообідати в місцевий ресторанчик.

Після заходу гості вечірки стали стягуватися на набережну, а звідти на катерах - на яхту "Emerald Ocean", що дрейфувала в морі далеко від берега. Винуватиця свята з'явилася на святі вже пізно ввечері. Супермодель була одягнена в дивовижну чорну сукню в білий горошок. У руках зірка тримала чорну шаль. Музика на "Emerald Ocean" не вщухала до п'яти годин ночі.

Зараз ви читаєте новину «Доронін влаштував вечірку для Наомі Кемпбелл на приватній яхті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути