вівторок, 14 травня 2024 16:43

Дорофєєва знялась для обкладинки глянцю у стилі "потворна краса"
10

Надя Дорофєєва
Фото: Michael Fedorak
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Співачка Надя Дорофєєва знялася для першого номеру Cosmopolitan після його повернення в Україну.

Артистка постала перед камерою у повсякденних образах, розпущеним волоссям і мінімальним макіяжем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Написали, що знову товста" - Каменських відповіла на хейт про свою вагу й показала тренування

"Тут я така, якою ще ніколи ніхто мене не показував: абсолютно незвичний для мене мейк, нова форма брів, інший проділ… Така, на мій погляд, трішечки ugly beauty (потворна краса - Gazeta.ua). Цей експеримент захопив мене на знімальному майданчику, і я повністю йому віддалася. Для мене ця зйомка супермодна й суперактуальна. Адже якщо згадати класичний Cosmo -перед очима постає образ широко усміхненої cover girl. Зараз нова реальність, нові стандарти, і ця фотосесія - їхнє відображення", - прокоментувала Надя.

В інтерв'ю жінка поділилась внутрішніми змінами, які сталися після 30 років.

"Зараз я відчуваю себе більш наповненою. Усе ж таки, коли ти старша, стаєш трохи розумнішою - і це дуже цінно відчувати. Життя стає якіснішим: я вже розумію, що треба вміти відпочивати - і роблю це. Я розумію, що якщо занурююсь у роботу, то відкладаю все і повністю присутня там. Це все завдяки досвіду, друзям, книжкам, розумним людям, до яких я тягнуся… У мене зараз багато друзів, старших за мене, на яких я дивлюсь із захопленням. І, мені здається, я перестала боятися старішати. Єдине, що мене дратує, - це розуміння того, що візуально, зовнішньо це станеться зі всіма нами. Із цим розумінням я ще змагаюся. А так загалом відчуття офігенні", - поділилась співачка.

Дорофєєва - зірка українського шоу-бізнесу, яка ніколи не втрачала популярності. Славу здобула в складі гурту "Врємя і Стєкло". Крім цього була визнана однією з найвпливовіших жінок України за версією журналу "Фокус". Gazeta.ua пропонує пригадати, якою зірка була на початку кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва знялась для обкладинки глянцю у стилі "потворна краса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути