понеділок, 26 квітня 2021 16:51

Дорофєєва, Саніна і Потап: зірки створили пісню до 35-ї річниці катастрофи на ЧАЕС

Дорофєєва, Саніна і Потап: зірки створили пісню до 35-ї річниці катастрофи на ЧАЕС
Продюсер і виконавець Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, разом з іншими представниками українського шоу-бізнесу презентував трек "Вальс 86". Фото: instagram.com/realpotap

Продюсер і виконавець Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, разом з іншими українськими зірками презентували пісню "Вальс 86". Ця композиція приурочена до 35-ї річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Слова та музику написали автори Володимир та Інга Кагарлики, артисти Alina Pash і Потап. Трек було створено за ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики України.

Про прем'єру пісні продюсер повідомив в Instagram.

"Добре пам'ятаю той день, коли все змінилося. Завжди хотів написати пісню про цю трагедію: сучасну з багатьма артистами, різножанрову, щоб привернути увагу всіх, хто пам'ятає, і тих, хто нічого не знає про 1986 рік. Два тижні тому надійшла пропозиція: "А може у вас щось є на цю трагічну тему?". Відповів: "Немає, але напишу", - зазначив він у мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Прип'яті вночі вийшли в центр міста. Зустріли річницю вибуху на ЧАЕС - фото

Композицію спільно виконували Потап, гурт Mozgi, Сергій Бабкін, Dorofeeva, Тарас Тополя, Alina Pash та Юлія Саніна.

Сьогодні Україна відзначає 35-ті роковини трагічних подій - вибуху на Чорнобильській АЕС. Український інститут національної пам'яті підготував дайджест з 11 видавничих і візуальних продуктів, які розповідають про трагедію на ЧАЕС.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва, Саніна і Потап: зірки створили пісню до 35-ї річниці катастрофи на ЧАЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути