Ексклюзиви
субота, 14 травня 2016 16:23

Дорофєєва розповіла про коштовний подарунок на день народження

Дорофєєва розповіла про коштовний подарунок на день народження

Надія Дорофеєва відсвяткувала свій день народження на гастролях, про коштовний подарунок розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ми в цьому році виступали у Харкові. У нас був там корпоратив, я була у той день у сумному настрої, в якийсь момент подзвонив директор, сказав: "Надя, нам треба поговорити", він почав говорити про життя, виводить на балкон і під балконом 20 людей, флешмоб, танцюють один танець для мене. Мені подарували кульки, подарунки, гарну сумку. Це моя перша брендова сумка у житті. Я ніколи не дозволяла собі таких подарунків, витрачала на інші речі. Тому свято було чудове, відсвяткували у дорозі. До реч, у нас жахливі дороги: я вас прошу зробити дороги. Їхали 120 кілометрів 6 годин, це дуже важко, єдина складна річ у нашій роботі це переїзди", - каже співачка.

Зірка зазначила, що ніяковіє, коли їй влаштовують грандіозний прийом.

"Іноді коли у нас бувають випадки, коли нас зустрічають на концертах з лімузином мені буває соромно, що так круто, що це занадто, чи коли коридор, оточення, нас охорона веде, мені здається треба бути простіше в цьому плані", - говорить Дорофеєва.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва розповіла про коштовний подарунок на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути