середа, 18 грудня 2019 10:18

Донька Заворотнюк несподівано продає магазин одягу

Донька Заворотнюк несподівано продає магазин одягу
garderobus Рак у Заворотнюк: через фінансові труднощі донька актриси продає власний магазин одягу

Анастасія Заворотнюк, проходить реабілітацію в одній з клінік Підмосков'я після операції по видаленню гліобластоми - злоякісної пухлини головного мозку, яку їй провели у вересні. Поки рідні актриси намагаються всіма силами приховати хворобу. У ЗМІ з'явилася інформація, що сім'я переживає серйозні матеріальні труднощі.

Анна Заворотнюк, 23-річна дочка "моєї прекрасної няні", закриває магазин одягу в Москві, який відкрила всього чотири місяці тому, пише rbc.

Зазначимо, що саме після відкриття шоурума почали ширитися чутки про те, що у російської актриси проблеми зі здоров'ям. Справа в тому, що зіркова мама не прийшла на важливий захід, коли її дочка презентувала власну лінію одягу. Пізніше з'ясувалося, що актриса була на лікуванні в Німеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Заворотнюк може прожити до п'яти років

Незважаючи на відсутність актриси на презентації, вона написала тоді у соцмережах, що дуже пишається донькою. А її перша колекція "розлетілася на ура". І ось тепер, незважаючи на хвилю, хоча й сумної, але все ж популярності, стало відомо, що бізнес-проект Заворотнюк-молодшої провалився.

Рідні хворої на рак актриси Анастасії Заворотнюк заперечують, що її паралізувало. Вона зараз знаходиться в реабілітаційному закладі в інвалідному візку.

Зараз ви читаєте новину «Донька Заворотнюк несподівано продає магазин одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути