середа, 18 липня 2018 10:17

Донька Кортні Кокс хоче позбавити матір опіки

Донька Кортні Кокс хоче позбавити матір опіки
Акторка Кортні Кокс, яка зіграла роль Моніки у популярному серіалі "Друзі", ризикує втратити опіку над єдиною донькою. Фото: observatoriodocinema.bol.uol.com.br

Акторка Кортні Кокс, яка зіграла роль Моніки у популярному серіалі "Друзі", ризикує втратити опіку над єдиною донькою. Причиною стало звернення 14-річної дівчинки до батька - актора Девіда Аркетта.

Неповнолітня Коко поскаржилась, що її мама занадто сувора до неї, і та хоче жити з батьком. Девід Аркетт поговорив з екс-дружиною про виховання підлітка, Gossip Cop.

Він попросив Кортні дати дівчинці більше свободи. Однак саме Кортні більше часу проводить з донькою, тому не дозволить йому впливати на виховання. Девід підтримує дитину, втомлену від надмірної уваги мами.

Зважаючи на те, наскільки складно відбувалось розлучення Кортні та Девіда та з якими труднощами акторка отримала опіку над донькою, скарга Коко неабияк стривожила зірку. Адже Аркетт може у судовому порядку забрати дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 52-річна Кортні Кокс засвітила сідниці у бікіні

Під час спільного виходу в Лондоні зіркова мама та її донька виглядали щасливо. Дівчинка розповіла журналістам, що вони мають багато суперечностей, однак більшість часу сміються та розважаються.

"NEW" PICS of Court and Coco 💞💣 #courteneycox #cocoarquette

Публикация от Coco Arquette 💗 (@cocoxarquette)

Кортні Кокс і Джонні МакДейд зібиралися побратися, але несподівано для всіх зірки розірвали заручини й оголосили про своє розлучення. Поживши далеко один від одного, Кортні та Джонні все-таки зрозуміли, що вони не чужі люди, а тому вирішили дати своїм стосункам ще один шанс на хеппі енд. Таємний інформатор розповів пресі, що Кокс і МакДейд знову разом, а актриса навіть пішла на деякі поступки, щоб не втратити коханого чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Донька Кортні Кокс хоче позбавити матір опіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути