пʼятниця, 26 жовтня 2018 12:45

Донька Джонні Деппа топлес прикрасила журнал з Памелою Андерсон
3

Лілі-Роуз Депп
Лілі-Роуз Депп та Памела Андерсон
Лілі-Роуз Депп

Донька Джонні Деппа та Ванесси Параді, Ліла Роуз, знялась у відвертій фотосесії для зимового випуску V Magazine.

19-річна акторка позувала разом з моделлю Памелою Андерсон. На одному з фото донька Джонні Деппа зображена без спіднього.

Юна донька актора презентує велику кількість брендів, серед яких Chanel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексапільна дружина "Тора" продемонструвала пружні форми у леопардовому купальнику

"Я сором'язлива, тому я люблю зніматися у кіно, - розповіла Лілі в інтерв'ю акторці Крістен Стюарт, - це дозволяє мені виходити зі звичного іміджу. Мені простіше грати когось, ніж саму себе".

"Я вперше взяла участь у рекламі Chanel у 2014-му році, це було божевілля. Я пам'ятаю, як мені повідомили про співпрацю, здавалося, що я сплю. Для 15-річної дівчини, якій це кажуть, я була дуже вражена і просто не вірила у те, що відбувається. Карл Лагерфельд побачив мене, коли мені було 8 з моєю мамою. Він такий милий. Рідкість знайти когось, який відомий, як ікона у різних сферах і вже давно користується повагою, але в той же час дуже милий та привітний".

Мама Лілі Роуз Депп рекламує бренд з 1991-го року. Свою акторську діяльність Лілі почала з фільму Tusk, прем'єра якого була на Toronto Film Festival в 2014-му році.

Зараз Лілі зустрічається з актором Тімоті Чілометом, з яким її підловили за поцілунками.

"Лілі прекрасна людина. Я мала з нею зв'язок, наче з молодшою сестрою. Лілі обізнана про свою винятковість та красу. Вона невинна, але знає собі ціну", - говорить про партнерку за зйомкою Памела Андерсон.

Памела Андерсон взяла участь у показі бренду Chanel колекції весна 2019-го року у жовтні. Лілі теж була помічена на шоу, але у липні.

Зараз ви читаєте новину «Донька Джонні Деппа топлес прикрасила журнал з Памелою Андерсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути