четвер, 22 березня 2012 10:43

Будинок, в якому помер Майкл Джексон, хочуть продати за $24 млн
8

Будинок у Беверлі-Хіллз, в якому в червні 2009 року помер Майкл Джексон, виставлено на продаж. Як повідомляється в середу, 21 березня, на сайті журналу Forbes, особняк оцінили в 23,9 мільйона доларів.

Видання відзначає, що в будівлі не залишилося слідів перебування знаменитого співака і вона повністю готова для майбутнього господаря. Повідомляється також, що агенти, які займаються продажем будинку, будуть ретельно перевіряти всіх потенційних покупців на фінансову спроможність, щоб випадкові люди не змогли потрапити туди під приводом огляду.

Площа особняка, в якому жив Джексон, складає 17 тисяч квадратних футів (приблизно 1,5 тисячі квадратних метрів), там сім спалень, 13 ванних кімнат, 14 камінів, винний льох, спа, тренажерний зал і басейн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар Майкла Джексона сидить в сусідній камері з екс-зятем співака

Будинок був побудований в 2002 році і після обробки оцінено в 38 мільйонів доларів.

Джексон оселився в ньому в грудні 2008 року, після того, як змушений був через борги продати своє ранчо Neverland. Будинок в Лос-Анджелесі не належав співаку - нерухомість орендувала для нього продюсерська компанія AEG Live за 100 тисяч доларів на місяць.

У грудні 2011 року на аукціоні були продані різноманітні речі і предмети інтер'єру з будинку, в якому помер Джексон, включаючи картини і столик для ліків. У загальній складності організатори аукціону виручили близько 700 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Будинок, в якому помер Майкл Джексон, хочуть продати за $24 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути