Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2012 12:17

Дочка Вітні Г'юстон зібралася заміж за зведеного брата

Дочка Вітні Г'юстон зібралася заміж за зведеного брата
Дівчина оголосила про це під час реаліті-шоу Фото: wikidigger.ru

Боббі Крістіна Браун, дочка голлівудської співачки Вітні Г'юстон, публічно оголосила про те, що заручилася з вихованцем своєї мами Ніком Гордоном.

Таким чином, Боббі Крістіна Браун підтвердила чутки про те, що збирається заміж за свого зведеного брата.

Відбулася ця подія під час зйомок нового реаліті-шоу "The Houstons: On Our Own", в якому дочка Вітні Г'юстон у якості головної героїні показує американським телеглядачам, як вона живе після смерті знаменитої матері і намагається самостійно вибудувати свою творчу кар'єру.

Чутки про те, що Боббі Крістіна Браун збирається вийти заміж за свого зведеного брата Ніка Гордона, з'явилися, коли парочка зблизилася після трагічної смерті Вітні Г'юстон.

Розмови про весілля тільки посилилися в серпні, коли на руці у Боббі Крістіни з'явилася величезна каблучка з сапфіром, яку дівчині подарував Нік. Однак до останнього часу закохані завзято заперечували всі чутки про свій роман.

Незважаючи на те, що Ніка Гордона завжди вважали сином співачки, він не був офіційно усиновлений Вітні Г'юстон. Хлопець прожив у родині співачки десять років (з 12-річного віку), коли Вітні Г'юстон взяла його в свою сім'ю після того, як батько хлопчика потрапив у в'язницю, а мати не змогла про нього подбати.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дочка Вітні Г'юстон зробила тату з іменем матері

Г'юстон померла в ніч на 12 лютого в номері готелю Beverly Hilton у Беверлі-Хіллз. Смерть констатували прибулі за викликом лікарі швидкої допомоги. Співачці було 48 років.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Вітні Г'юстон зібралася заміж за зведеного брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути