Ексклюзиви
вівторок, 17 лютого 2015 18:59

Донька Вікторії Бекхем впевнено випереджає зіркових діточок у моді
8

Донька Вікторії Бекхем трирічна Харпер наступає на п'яти зірковим нащадкам в питаннях моди.

Вчора маленьку доньку Вікторії та Девіда Бекемів бачили на Тижні моди у Нью-Йорку, де вона була одягнена в чорну сукню Tamara від Bonpoint.

Раніше дівчинку бачили на прогулянці в вузьких джинсах та хутряному пальто, а також коричневих черевиках Chelsea.

"Бренди зажди борються за те, щоб одягати зірок або їхніх дітей, особливо таких всесвітньо відомих дівчат як Харпер", - говорить байєр Лулу Рейн, - вони навіть можуть окремо шити речі для дитини, якщо вона покаже їх світу".

Згідно з Children Worldwide Fashion капелюх, пальто та взуття, в які була одягнена днями дівчинка, взяте з чергової колекції Chloe, яка ще навіть не вийшла.

"Харпер наче хамелеон у моді. Вона класична і весела. Тримає руку на пульсі фешн індустрії. Вона може носити все від грайливого вбрання до традиційних суконь і навіть одяг для футболу, - говорить власниця магазину одягу для дітей Blue Almonds у Лондоні, - з тих пір, як ми познайомились з Харпер вона демонструє вміння гармонійно поєднувати вбрання, навіть дорослі мають повчитися у неї цього. Вона одягається в різному стилі і обирає традиційні бренди такі як Burberry та Bonpoint.

"Харпер готує одяг щовечора на наступний день. А коли ми вранці спускаємося до неї щоб зібрати її, то вона змінює думку" - говорить батько дівчинки Девід Бекхем.

"Тоді я намагаюсь разом з нею визначитися з образом, але все, що я даю - вона відмовляється одягати", - додає футболіст.

"Вікторія любить одягати дочку у недорогі сукні. І вона доповнює їх кардиганом та капелюхом. Безумовно, Харпер навчилася розбиратися у моді завдяки стилю Вікторії, який складається з простих ліній та високоякісного матеріалу", - говорить власниця магазину дитячого одягу.

Зараз ви читаєте новину «Донька Вікторії Бекхем впевнено випереджає зіркових діточок у моді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути