пʼятниця, 10 серпня 2012 10:23

Дочка Вітні Г'юстон зробила тату з іменем матері

 

Єдина дочка легенди світової музики вирішила увіковічити пам'ять про матір найдоступнішим їй способом. До дня народження Вітні Г'юстон дівчина витатуювала на зап'ястях її ініціали в оточенні пташок в польоті.

Вчора, 9 серпня, співачці мало виповнитися 49 років. "Мамо, це твій день народження, і я його відсвяткую на повну котушку", - написала Боббі, готуючись до свята, яке відтепер завжди буде проходити без участі іменинниці.

"Тепер ти по-справжньому ЗАВЖДИ з нами, мама. Ми любимо тебе", - так дівчина підписала в своєму блозі фотографію з новими татуюваннями.

Боббі Крістіна Браун і Вітні Г'юстон завжди були дуже близькі. Не знаходячи задоволення в шлюбі з батьком дівчини Боббі Брауном, співачка знаходила віддушину не тільки в алкоголі і наркотиках, але і в спілкуванні з донькою.

Дівчина з дитинства часто супроводжувала маму на гастролях, а в останні роки Вітні і Боббі Крістіна вели себе як справжні подруги і нерідко разом ходили на вечірки.

Після загибелі Г'юстон було вирішено зняти про неї біографічний фільм. На роль співачки відразу ж зголосилися Ріанна і Боббі Крістіна.

Коли 11 лютого, просто перед врученням премії Grammy, Вітні Г'юстон пішла з життя, для Боббі Крістіни це стало величезним потрясінням. В один момент вона втратила найближчу людину, і вся родина співачки боялася, як би від розпачу дівчина не пустилася у всі тяжкі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-чоловік померлої Г'юстон одружився вдруге

Але Боббі Крістіна вирішила жити далі. Зараз у неї є хлопець - її названий брат Нік Гордон, і в його компанії дівчина відчуває себе не такою самотньою. І нехай родичі спочатку були стурбовані її зв'язком з братом, в результаті всім довелося прийняти її вибір. Нік і Крістіна - не кровні родичі, тому якихось формальних перешкод для цього роману немає.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Вітні Г'юстон зробила тату з іменем матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути