четвер, 08 грудня 2011 13:18

Доньку Філіпу Кіркорову народила переможниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт"
7

Людмила перемогла у конкурсі 2007 року

Філіпу Кіркорову доньку народила українка, переможниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт". Про це програмі "ТСН.Особливе" розповів телеведучий і шоумен Олексій Дівеєв-Церковний, пише ТСН.

"Я знаю дещо з його особистого життя. Я знаю, що це не піар. І зараз буквально в січні він відлітає на місяць в Америку, щоб відвідати свою дитину", - поділився він.

За словами телеведучого, сурогатною матір'ю дитини стала колишня українка, яка живе зараз в Америці: "Вона переможниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт".

Між тим, директор конкурсу Ганна Філімонова впевнена, що Кіркоров шукав сурогатну мати і за зовнішніми даними.

"Впевнена, що мати своєї майбутньої дитини він шукав і за зовнішніми даними. Може навіть влаштовував цілий кастинг, як ми на конкурс переглядали", - зауважила вона.

Та говорити, хто саме із шести переможниць став мамою для доньки Філіпа Кіркорова Філімонова не стала. Відомо лише, що красуня заміжня і живе за кордоном.

"Може бути Філіп, знаючи його любов до України, вибрав можливо навіть "Міс Україну-Всесвіт", - наголосила директор конкурсу.

Єдина з шести красунь, з якою не вдалось зв'язатися журналістам "ТСН.Особливе", Людмила Бікмуліна. Вона переможниця 2007 року. Дівчина живе за кордоном і завагітніла вдруге. В новинах вона вже давно не фігурує.

Тим часом, новонароджена донечка Філіпа Кіркорова деякий час перебуватиме в Маямі. Співак заявив, що купив для дочки розкішний особняк на узбережжі за $5 млн.

Дівеєв-Церковний цю інформацію підтверджує, але уточнює, що будинок не в Маямі, а в передмісті. А сусіди Кіркорова — зірки російської естради.

"Шикарна вілла. Там і Леонтьєв поряд живе, у нього теж там вілла. І Наташа Корольова і мама, наша між іншим, теж українка. Але це не вона виношувала, попереджаю", - підкреслив шоумен.

Зараз ви читаєте новину «Доньку Філіпу Кіркорову народила переможниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути