вівторок, 04 серпня 2020 22:46

Добрі друзі: Слава Камінська показала ніжні фото з ексчоловіком

Добрі друзі: Слава Камінська показала ніжні фото з ексчоловіком
Співачка Слава Камінська позує з ексчоловіком Едгаром. Фото: Instagram

Співачка й учасниця гурту "НеАнгели" 36-річна Слава Камінська опублікувала на своїй сторінці в Instagram ніжні світлини із своїм ексчоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським.

Слава та Едгар розлучилися минулого літа після 5 років подружнього життя. Зараз, як стверджує Слава, вони добрі друзі. Вирішили залишити в минулому всі образи заради спільних дітей - 5-річного Леонарда та 4-річної Лаури. Саме син та донька сфотографували батьків під час спільного відпочинку, а співачка поділилася світлинами в соціальній мережі.

"Коли закінчуються стосунки, кохання обов'язково трансформується. І мені дуже боляче спостерігати за парами, чиї розбірки блискавично ламають долі, а діти перетворюються на об'єкт маніпуляцій. Ми з Едгаром здійснили тривалу та важливу роботу, трансформувавши кохання й дружбу, тотальне взаєморозуміння та теплі, сповнені довіри стосунки двох усвідомлених батьків", - підкреслила співачка.

Слава додала, що їхні з Едгаром діти отримують достатньо уваги від них обох.

"Ми обоє круті. Нам вдається балансувати при складних графіках та успішно менеджерити вільний від роботи час, проводячи його з Леоном та Лаурою, як разом, так і окремо", - зазначено в підписі до фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками-2020": хто вже погодився стати учасником

Слава Камінська двічі розлучена. Вперше співачка вийшла заміж 2012 року за київського бізнесмена Євгена. Через рік пара оголосила про розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Добрі друзі: Слава Камінська показала ніжні фото з ексчоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути