Ексклюзиви
понеділок, 02 січня 2023 14:18

До розлучення не дійшло – Каменських розповіла про стосунки з Потапом

До розлучення не дійшло – Каменських розповіла про стосунки з Потапом
Каменських розвіяла чутки про розлучення. Фото: instagram.com/kamenskux

Співачка Настя Каменських розвіяла чутки про проблеми у її стосунках з чоловіком, продюсером Потапом.

Жінка зізналася в інтерв'ю Insider, що в них з Потапом велика завантаженість, тому рідко разом з'являються на публіці. Однак про розлучення мови не йде.

Зіркове подружжя не один місяць підозрюють у розриві стосунків. Та й самі вони періодично підливають масла у вогонь. Довго не "з'являлися" в соцмережах один одного й писали неоднозначні пости. Однак нещодавно прийшли разом на благодійний вечір. Під час виконання пісні, Каменських ніжно обіймала чоловіка за плечі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чутки про розлучення: Потап і Настя Каменських з'явилися на людях

"Ми з Льошею в будь-якій ситуації намагаємося одне одного підтримувати. Я впевнена, що головне – об'єднуватися, коли важко і настає жахлива біда. Зараз у кожного з нас свої завдання і напрямки діяльності. Однак, головне – це об'єднувати свої зусилля для того, щоб допомагати країні і йти назустріч миру та перемозі", – сказала Каменських.

Минуло три роки з дня весілля співачки Насті Каменських і репера Потапа. Про церемонію стало відомо в день її проведення, 23 травня 2019 року. Тоді Потап виклав у мережу пісню "Константа", в якій зізнався в коханні до Каменських.

Зараз ви читаєте новину «До розлучення не дійшло – Каменських розповіла про стосунки з Потапом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути