Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2011 14:03

Дмитро Дюжев пішов би в монастир, якби не сім'я

Дмитро Дюжев пішов би в монастир, якби не сім'я

Дмитро Дюжев став актором, бо його про це попросив батько.

"Одного разу ми сиділи з ним на кухні і паралельно працював телевізор, показували студентський капусник. І тоді він мене настійно попросив поїхати до Москви і вступити до театрального інституту. До цього віку я готувався в мореходку в Астрахань", - розповів актор у програмі "ТСН .Особливе" на телеканалі "1+1".

Дюжев поділився, що у нього була бурхлива юність.

"Але я не був хуліганом і не стояв на обліку в міліції, - зізнався актор, відзначивши, що в юності бився. - Я емоційна людина, я борець за справедливість".

Коли актор знімався у фільмі "Острів", він здійснив паломництво по монастирях. Крім того Дмитро зізнався, що пішов би в монастир, якби не сім'я.

"Зараз я не замислююся про це. Звичайно в мене є сім'я і син. У мене був період паломництва по різних монастирях. Але коли я вже в зрілому віці потрапив у стіни монастиря, я зрозумів, що це те місце, про яке я мріяв з дитинства", - зазначив він.

Актор поділився, що не гребує зйомками в серіалах.

"Довго не було пропозицій в кіно або були пропозиції, від яких потрібно було відмовитися. Привело це до того, що не залишилося грошей вдома. Тому я брав позики, знімався в серіалі. Я грав одесита. Було неймовірно складно. Ці "шокання", "гекання", - підкреслив він.

Мабуть під час зйомок в серіалі, актор полюбив українську кухню.

"Я обожнюю українську кухню: деруни, вареники, сало звичайно. До речі український борщ я ні в одному ресторані, ні в Росії, ні в інших країнах, не їв. Я кожен раз, коли приїжджаю, я відразу замовляю борщ. Він неповторний. Я можу навіть на сніданок борщ замовити", - зізнався Дюжев.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Дюжев пішов би в монастир, якби не сім'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути