Ексклюзиви
середа, 09 січня 2013 09:32

Для нової фотосесії на Дженніфер Лопес вдягли металеву сукню

В інтерв'ю для лютневого номера журналу Harper's Bazaar Дженніфер Лопес розповіла про свої плани на рік, стосунки з Каспером Смартом і зазначила, що з віком стала більш філософськи ставитися до життя.

У цьому році 43-річна зірка має намір продовжити свій тур і, можливо, попрацювати над новим альбомом. Їй запропонували увійти до складу журі третього сезону шоу American Idol, але Дженніфер віддала перевагу гастрольній діяльності.

"Розумієте, по суті, я не такий вже й хороший суддя, - пояснила Лопес. - Я співачка, я танцівниця. Актриса, зрештою. Думаю, це в мене виходить найкраще. І це робить мене краще".

У липні діві виповниться 44 роки, але до віку зірка ставиться абсолютно спокійно. "Тепер я ставлюся до життя більш філософськи, ніж у 25 років. Коли мені виповнилося сорок, я подумала що тепер нарешті нормально сприймаю себе. І це дуже комфортно".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Лопес вивела на сцену своїх дітей і колишнього чоловіка

Що ж стосується стосунків з Каспером, який вже другий рік значиться в статусі бойфренда знаменитості, то Дженніфер говорить, що він "приголомшливий". "Він мій найкращий друг. Я можу розповісти йому все - коли я відчуваю себе погано, коли добре. Він завжди морально підтримує мене і дарує нескінченну любов".

Дженніфер також розповіла про свої модні переваги і зізналася, що знаменита прозора сукня від Versace з декольте до пупка, в якій вона блищала на церемонії "Греммі" в 2000 році, досі зберігається в її гардеробі. Щоправда, Джен воліє, щоб це вбрання, що наробило свого часу масу галасу, зараз не попадалось їй на очі.

"Якось моя покоївка повісила цю сукню на манекен і відправила мені знімок з підписом: "Вам це подобається?". Хм, так, подобається. Але не знаю, чи подобається мені, що вбрання знаходиться в моєму будинку!"

Зараз ви читаєте новину «Для нової фотосесії на Дженніфер Лопес вдягли металеву сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути