вівторок, 16 березня 2021 19:46

Дитячий малюнок і козак Мамай: які тату набивають українські зірки
5

Співачка Слава Камінська зробила чергове татуювання. Вона сама собі набила цифри 911 - так називається її сольна пісня, прем'єра якої скоро відбудеться.

Ексучасниця гурту "НеАнгели" опублікувала відео в Instagram, на якому робить тату.

"Вперше в житті сама набила собі тату", - підписала ролик артистка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от SLAVA KAMINSKA (@babaslavka)

Gazeta.ua розповідає, у кого ще з зірок є малюнки на тілі.

Виконавиця Надя Дорофєєва, яка віднедавна виступає під сценічним ім'ям Dorofeeva, має понад 10 татуювань. Вона раніше розповідала, що рядок "all you need is love", який з англійської перекладається як "все, що вам потрібно, це любов", є основою її світогляду. Слово "dodo" - це її нікнейм та назва магазину одягу артистки.

"Кажуть, що люди не змінюються. Але колись я говорила, що ніколи не наб'ю собі тату", - зізнавалася вона своїм підписникам в мережі.

Ведучий Олександр Педан робив символічні татуювання, які нагадують йому про найцінніше. Одним з перших тату він набив малюнок, який створила його донька Валерія в 3 роки. Окрім цього, у чоловіка є відбиток руки сина Марка: ведучий зробив таке татуювання після його народження.

Камінська набила чергове тату - цифри 911
Фото: instagram.com/babaslavka
Dorofeeva має понад 10 татуювань
У Педана є символічне тату - відбиток руки сина Марка
2013-го Горова закрила старий малюнок великим хрестом
З найбільших малюнків Антін Мухарський має зображення козака Мамая на правій руці

Продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова прикрасила шию та ліве плече 2 метеликами ще в грудні 2012-го. Також на її правому передпліччі була набита пантера. 2013-го вона закрила старий малюнок великим хрестом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кохана подарувала гумористу парні татуювання

Актор і телеведучий Антін Мухарський почав робити татуювання в 35 років. На його думку, саме в цьому віці людина усвідомлює, що їй хотілося б бачити на своєму тілі. З найбільших малюнків шоумен має зображення козака Мамая на правій руці.

Солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна показала нове татуювання. Відповідне фото вона оприлюднила у соціальній мережі Instagram. На світлині зірка постала у джинсовій сорочці, яку прикрасила брошка у формі ластівки.

Зараз ви читаєте новину «Дитячий малюнок і козак Мамай: які тату набивають українські зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути