Ексклюзиви
вівторок, 28 лютого 2017 15:04

Діти забрали у Зеленського та Кошового півмільйона гривень

Діти забрали у Зеленського та Кошового півмільйона гривень

У пошуках юних гумористів творча група проекту "Розсміши коміка. Діти-2" об'їхала всю Україну. Крім того, кастинг проходив і в сусідній Білорусі. У зйомках перших випусків нового сезону вже взяло участь 49 дітей. Багатьом з них вдалося забрати зі студії 560 000 гривень. Один з учасників заради перемоги навіть зізнався на сцені у коханні до Саші, дочки Володимира Зеленського, яка брала участь в минулому сезоні.

В нових випусках також можна буде побачити нащадків українських знаменитостей, і вже в першій програмі глядачів та коміків чекає зірковий сюрприз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець розповіла про подарунок для старшої доньки на День народження

В минулому сезоні "Розсміши коміка. Діти" взяла участь дочка Євгена Кошового – Варвара. Побачивши дочку на сцені, батько вирішив поступитися своїм кріслом Насті Каменських, аби суддівство було максимально справедливим.

Напередодні старту другого сезону Варя зізналася, що виграні 50 тисяч гривень передала в дитячий будинок. Новим учасникам дівчинка порадила не боятися і тримати себе в руках, щоб виграти головний приз.

Програма "Розсміши коміка. Діти" є власною розробкою студії "Квартал 95". У 2016 році проект переміг в номінації "Кращий український телевізійний формат" на престижній премії "Телетріумф 2016".

Зараз ви читаєте новину «Діти забрали у Зеленського та Кошового півмільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути