понеділок, 14 жовтня 2013 17:52

Директорка конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Анна Філімонова чекає на хлопчика

Автор: фото:glavred.info
 

Директорка конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Анна Філімонова чекає на хлопчика. Народжувати їй ближче до Нового року. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Я зараз намагаюсь не перевантажувати себе. Якщо є можливість кудись вийти — виходжу. Добре, що живу поряд із ботанічним садом. Часто виходжу туди гуляти, дихаю повітрям. І більше вже живу проблемами дитини, ніж своїми", - запевняє Анна.

Жінка навіть відмовилася від звичних підборів.

"Складно ходити, навіть дуже. От сьогодні на показ до Анастасії Іванової одягла третій раз за всю вагітність. Хочеться бути трошки вищою. А так зазвичай ношу тільки кросівки", - каже Філімонова.

Подружжя чекає на хлопчика. Але вибране ім'я поки не афішують.

"Не хочемо казати, бо була ситуація, що мала бути дівчинка, ми вибрали ім'я, розповіли всім, але потім виявилося, що в нас хлопчик. Тому тепер ми придумали дуже рідке ім'я, красиве, але поки його не афішуємо. Дівчинку хотіли назвати Віра. Це буде наша перша дитина.

Народжувати ближче до Нового року. І я буду не одна молода мама. В нас якийсь бебі-бум. Із моїх зіркових подружок я дізналася, що ще дві чекають на поповнення", - зізналася Анна.

Зараз ви читаєте новину «Директорка конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Анна Філімонова чекає на хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути