четвер, 01 вересня 2022 12:12

Ді Капріо підловили на побаченні із "загадковою брюнеткою" з України
11

Американського актора Леонардо ді Капріо помітили на вечірці з новою пасією. Її західні таблоїди називають "загадковою брюнеткою".

ЗМІ дізналися, з ким актор тусив у липні на яхті в Сен-Тропе. Супутницею зірки Голлівуду виявилася українська модель і блогерка Марія Берегова. За інформацією інсайдерів The Daily Mail, пара зустрічається вже майже місяць.

Американського актора Леонарда ді Капріо помітили на вечірці з новою пасією
Фото: колаж Gazeta.ua
Українка Марія Берегова виросла в Швейцарії, де навчалася у приватній школі-інтернаті
Українка Марія Берегова виросла в Швейцарії, де навчалася у приватній школі-інтернаті
Українка Марія Берегова виросла в Швейцарії, де навчалася у приватній школі-інтернаті
Українка Марія Берегова виросла в Швейцарії, де навчалася у приватній школі-інтернаті

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цибульська в чуттєвому відео вперше показала обличчя чоловіка: "Тепер жодних таємниць"

Українка виросла в Швейцарії, де навчалася у приватній школі-інтернаті. Зараз вона живе в Лондоні. Вчиться керувати фармкомпанією, якою володіє її родина.

У свої 22 роки Берегова вже встигла вийти заміж і розлучитися. Її колишнього звати Ахмед Масуд Абделхафід. Він онук ексміністра уряду Муамара Каддафі, "правої руки" покійного лівійського диктатора. 30-річний Ахмед мешкає в Монако і має бізнес у сферах нерухомості та моди.

Серце ді Капріо також вільне: день тому стало відомо, що він і модель Каміла Морроне розлучилися після чотирьох років стосунків.

Ді Капріо є одним із завидних холостяків Голлівуду, який досі живе з матір'ю. Батьки голлівудського кіноактора розлучилися через рік після його народження. Матір Ірмелін Інденбиркен, яку він називав найголовнішою жінкою, присвятила життя синові. Після того, як Ді Капріо здобув шалену популярність, саме вона регулярно супроводжувала і фотографувалася із зірковим сином на червоних доріжках. Окрім цього, Інденбиркен досі живе з кінозіркою під одним дахом. Жінка ретельно оберігає будинок сина від зайвих очей, наприклад, поливаючи нахабних фанів зі шланга.

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо підловили на побаченні із "загадковою брюнеткою" з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути