вівторок, 24 січня 2012 11:18

Девід Бекхем знову подав до суду на повію

Девід Бекхем знову подав до суду на повію

Відомий футболіст і багатодітний батько Девід Бекхем подав новий позов до суду на дівчину легкої поведінки Ірму Нічі. "Нічний метелик" дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, як нібито надала спортсмену ескорт-послуги.

Нагадаємо, скандал вибухнув ще в кінці 2009 року. Тоді таблоїд In Touch Weekly опублікував інтерв'ю з елітною повією Ірмою Нічі. Дівчина, ніч з якою коштує десять тисяч доларів, заявила, що Девід кілька разів з нею зустрічався і займався сексом. Представники футболіста спростували інформацію. Вони назвали все сказане брехнею і нісенітницею і почали судитися з журналом, вимагаючи з нього 25 мільйонів доларів за наклеп.

Однак на початку 2010 року Девід Бекхем не зміг відсудити бажану суму, тому що суд постановив, що футболіст є відомою особистістю, тому публікація про нього відомостей, нехай навіть таких, що ганьблять, викликає інтерес у широкої публіки. Крім того, адвокати футболіста не представили обгрунтованих доказів злого умислу з боку видання. У результаті футболіст ще й сам виклав 272 тисячі доларів в якості судових витрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повія виграла в суді у Девіда Бекхема

Після цього Девід Бекхем не заспокоївся. Майже два роки витратили адвокати знаменитості, щоб зібрати докази, - в означений день містер Бекхем відвідував свого хворого батька після його серцевого нападу в лондонській лікарні, де був, зрозуміло, упізнаний безліччю роззяв. А зовсім не повію. Деякі свідки навіть примудрилися згадати приблизний час візиту зірки до тата, який збігається з тим, що він нібито провів в компанії 26-річної боснійки Ірми Нічі.

У підсумку команда адвокатів Девіда Бекхема подала апеляцію до суду Лос-Анджелеса. Вона складає 62 сторінки докладного опису претензій, а необхідна сума з журналу залишилася тією ж - 25 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем знову подав до суду на повію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути