Ексклюзиви
понеділок, 02 грудня 2013 13:43

"Діти мліють, коли мене бачать" - Дмитро Маліков

Автор: фото: style.news.am
 

Відомий російський співак Дмитро Маліков вже давно успішно веде передачу "На добраніч, малюки!". Нещодавно ця передача відсвяткувала 50 років в ефірі. Про те, як сприймають його маленькі діти співак розповів у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Маленькі діти просто мліють, коли мене бачать, тому що я дядя з телевізора", - говорить співак.

Також зірка розповів, як ставиться до майбутньої професії своєї доньки Стефанії.

"Я бачу в ній перш за все свою доньку, ким вона буде я не можу передбачити. Наше завдання дати їй максимальні можливості, щоб вона сама обрала. Останнім часом їй дуже подобається хімія, а хімія це медицина, тому хто знає", - говорить Дмитро Маліков.

Стефанія активне веде свої сторінки у соціальній мережі та публікує власні знімки, співак з серйозністю ставиться до активності дітей  у соціалних мережах.

"Мене насторожує, що діти багато часу проводять в інтернеті. Насправді треба якомога більше читати, ходити до музеїв, проводити час з батьками. Вони всі хочуть бути схожими на дорослих, іноді їм це вдається, іноді це виглядає дещо кумедно, але тут немає нічого страшного, адже це такий вік", - впевнений співак.

Зараз ви читаєте новину «"Діти мліють, коли мене бачать" - Дмитро Маліков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути