понеділок, 19 листопада 2012 09:27

Діти Джолі та Пітта розгромили ресторан

Діти Джолі та Пітта розгромили ресторан
Невідомо, чи відшкодувало зоряне сімейство збиток Фото: ivona.bigmir.net

Анджеліна Джолі і Бред Пітт з дітьми відправилися в маленьку закусочну штату Міссурі. Співробітники ресторанчика в Спрінгфілді були приємно здивовані їхнім візитом, проте раділи цьому недовго.

Піцерію закрили для приватного візиту Джолі та її сімейства. Персонал приготувався до зустрічі знаменитостей.

Але радість від особистої зустрічі з зоряною парою тривала в офіціантів і кухарів недовго, рівно до того моменту, як діти Анджеліни Джолі розгромили заклад. Співробітники закусочної не були готові до того, що діти голлівудських акторів будуть скакати по столах, ламати меблі і кидати один в одного їжею.

Найбільше співробітників ресторану вразило те, що, поки діти розносили заклад, Анджеліна Джолі і Бред Пітт спокійно розмовляли, не звертаючи уваги на те, що відбувається. На даний момент невідомо, чи відшкодувало зоряне сімейство збиток від буйних ігор своїх дітей або розплатилося тільки за піцу.

Відзначимо, що Джолі і Пітт всіляко балують своїх нащадків. Так, чотирирічна Вів'єн Маршеллін, зніметься в кіно. Кінодебют дівчинки відбудеться в березні 2014 року. Поки ж повним ходом йдуть зйомки. Чотирирічна крихітка зіграє пасербицю чаклунки, яку, до слова, утілює на екрані Анджеліна Джолі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі просуває свою молодшу дочку в кіно

Вже зараз злі язики стверджують, що малятко по блату потрапило в кіно. Адже актриса сама запропонувала свою дочку на роль принцеси Аврори. Решта п'ятеро дітей голлівудської пари щосили заздрять більш удачливій сестрі, і, за запевненням співробітника знімальної групи, всі вони після затвердження Вів'єн на роль теж захотіли зніматися в кіно і тепер "постійно просять у Енджі і Бреда ролі і для себе".

Зараз ви читаєте новину «Діти Джолі та Пітта розгромили ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути