пʼятниця, 30 грудня 2011 11:27

Деніелу Редкліффу не сподобався туалетний папір з його зображенням

Деніелу Редкліффу не сподобався туалетний папір з його зображенням

Британський актор Деніел Джейкоб Редкліфф, що зіграв Гаррі Поттера в серії однойменних фільмів, вкрай незадоволений тим, що у продажу з'явився туалетний папір із його зображенням, пише в п'ятницю британська газета Sun.

"Я вже чув про те, що моє обличчя з'явилося на туалетному папері, що справді неприємно. Однак я ще не бачив це (папір), і, я не знаю, можливо, це щось на зразок компліменту", - сказав артист в бесіді з виданням.

Він висловив сподівання, що його особа не з'явиться на ще чомусь, що змивають в унітаз після використання.

"Обличчя хлопців з "Американського пирога" зображені на презервативах. Я знаю, що можна купити презервативи з Бараком Обамою, хоча у нас їх поки немає", - додав Редкліфф.

"Я нічого не можу вдіяти з торгівлею атрибутикою і просуванням фільмів. Будь-який актор залучений в рекламні компанії, але не в рекламі подібного роду речей ", - зазначив актор.

Редкліфф зіграв головну роль у восьми картинах про Гаррі Поттера, екранізованих за однойменними книгами Джоан Роулінг. За інформацією Sun, участь в цих картинах принесли акторові мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «Деніелу Редкліффу не сподобався туалетний папір з його зображенням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути