Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2012 09:31

Демі Мур відмовилася від прізвища Ештона Катчера

Демі Мур відмовилася від прізвища Ештона Катчера
Актриса змінила ім'я на Twitter Фото: Twitter Демі Мур

Відома голлівудська актриса Демі Мур змінила ім'я в своєму мікроблозі. "Місіс Катчер" тепер стала "Просто Демі". Численні шанувальники визнали, що артистка успішно відновилася після хворобливого розставання з чоловіком актором Ештоном Катчером.

Нагадаємо, в середині минулого місяця Демі Мур, особисте життя якої не обговорив тільки ледачий, повернулася в Twitter, де раніше щільно спілкувалася не тільки з друзями, а й численними шанувальниками. Власне, на мікроблог актрису "підсадив" її чоловік Ештон Катчер. Демі із завидною регулярністю викладала фото з чоловіком, спілкувалася з ним, навіть якщо їх розділяла тільки стінка, і здавалася зовсім щасливою.

Однак у листопаді минулого року Мур повідомила про розірвання шлюбу з Катчером. Всьому виною виявилася зрада Ештона, яку з радістю стерв'ятників препарували ЗМІ. Тоді життя Мур перетворилося на справжній кошмар, вона перестала з'являтися на світських заходах і наполегливо відмовчувалася щодо віроломства чоловіка. Про свій мікроблог Демі немов забула. Далі була реабілітаційна клініка, куди актрису помістили, щоб вона позбулася наркотичної залежності, хоча, за офіційною версією, у неї був харчовий розлад.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ештон Катчер купив будинок, в якому жив з Демі Мур

Наркоцентр благополучно поставив актрису на ноги. Вона повернулася додому і в Twitter. Тоді Мур залишила запис, що готова до змін, що вона хоче змінити ім'я. У мікроблозі Демі значилася під ніком "Місіс Катчер". Зірка навіть організувала серед своїх шанувальників конкурс на пошуки нового імені для неї. Фанати тут же відгукнулися на пропозицію кумира. Але в підсумку актриса написала, що дуже складно знайти яскраве і просте ім'я, і стала "Просто Демі". Примітно, що зворушливі знімки з уже колишнім чоловіком Мур поки не видалила.

До речі, актриса досі носить прізвище чоловіка, а також пара офіційно не оформила розлучення. Близькі кажуть, що Демі потрібно ще трохи часу, щоб набратися сил для наступного кроку з корінної зміни свого життя. Мур тільки почала з'являтися на людях, і їй важко звертатися до своїх адвокатів, які вже почали шлюборозлучний процес.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур відмовилася від прізвища Ештона Катчера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути