Ексклюзиви
середа, 27 грудня 2017 13:58

Дашу Астаф'єву вигнали із зали суду за сльози
7

Даша Астаф'єва у суді сиділа поруч з батьком нареченого
Фото: tsn.ua
Артем Кім
Даша Астаф'єва у суді сиділа поруч з батьком нареченого

Сьогодні справу бізнесмена Артема Кіма, нареченого співачки і моделі Даші Астаф'євої, розглядають у Солом'янському районному суді. Його обвинувачують у розкраданні державних коштів.

Слухання тривають понад 4 років, повідомляє ТСН.

Зараз бізнесмену хочуть змінити запобіжний захід і відправити до СІЗО. Також його можуть відпустити під заставу у 27 млн грн.

Автор: tsn.ua
  Артем Кім
Артем Кім

Детективи НАБУ, які ведуть розслідування, стверджують, що з жовтня Кіма 5 разів викликали на допит. Жодного разу він не з'явився. Захист наполягає на тому, що Кім вчасно не отримував повістки.

Даша Астаф'єва прийшла до суду підтримати коханого. Емоційно реагувала на заяви судді, плакала. Декілька разів голосно обурювалася, коли виступав прокурор Національного антикорупційного бюро Сергій Козачина. Її попросили вийти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф'єва виходить заміж

"Мене вигнали, тому що я не можу мовчати. Стоїть Козачина і бреше у присутності багатьох свідків, що не можна зайти до нас у під'їзд. Спокійно можна зайти. Як прийти з обшуком о 6 ранку, так вони можуть зайти, а як прийти повістку принести, яку мають, вони не можуть. Тому я не змовчала і хотіла сказати, на який телефон вони можуть телефонувати і писати, якщо їх забрали. У нас нема телефонів", - сказала співачка.

Автор: Instagram
 

У серпні нареченого Даші Астаф'євої Артема Кіма затримали детективи НАБУ разом із спеціальною антикорупційною прокуратурою. Його підозрюють у розкраданні державних коштів на суму майже 27 млн грн при тендері на закупку техніки Південноукраїнською атомною електростанцією. Справа тягнеться від 2012 року, коли директором підприємства був батько Артема. Сам Кім на електростанції офіційно не працював. Проходить як співорганізатор проведення незаконного тендера.

Зараз ви читаєте новину «Дашу Астаф'єву вигнали із зали суду за сльози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути