неділя, 06 листопада 2016 22:18

Даша Малахова розповіла, чим підкорив її наречений фітнес-тренер

Даша Малахова розповіла, чим підкорив її наречений фітнес-тренер

Телеведуча Даша Малахова виходить заміж за фітнес-тренера і планує весілля у Львові. Це третій шлюб зірки, у "Світському житті" на телеканалі 1+1 розповіла, чим підкорив її новий наречений.

"Я думала і попередні будуть весілля особливі. Львів нам допоможе створити гарну декораці, а рещту - це просто друзі. Це свято для дорослих. Це нормально, було дивно для мого тата, він кілька місяців зі мною не спілкувався, коли я розсталася з Чабою, хоча ми росзталися і я почала зустрічатися з Сергієм, хоча Сергій став причиною мого розставання, - говорить Малахова, - я хотіла змінити своє життя і пішла в залу. Він сказав: "ти молодець, і в тебе все виходить, ти не дурна, класна і все в тебе добре", а мені ніколи такого не казали і купилася. Він є стимулом тому що я бачу його гарну фігуру, харчуємося ми завжди добре, спортсмен в родині ще нікому не заважав".

Для Даші це другий шлюб. Понад 2 роки тому телеведуча та кулінар заявила, що після 10 років спільного життя, вона прийняла рішення розлучитися зі своїм чоловіком Чабою Бакошем, від якого народила двох хлопчиків – Матяша і Олівера. Після розставання пара залишилася друзями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведуча виходить заміж за старшого на 11 років фітнес-тренера

Зараз ви читаєте новину «Даша Малахова розповіла, чим підкорив її наречений фітнес-тренер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути