пʼятниця, 26 липня 2019 22:45

Даша Астаф'єва випустила сексуальне відео на нову пісню
3

Даша Астаф'єва випустила лірик-відео на пісню «Основной инстинкт»
Фото: прес-служба
Даша Астаф'єва випустила лірик-відео на пісню «Основной инстинкт»
Даша Астаф'єва випустила лірик-відео на пісню «Основной инстинкт»

Модель і співачка Даша Астаф'єва випустила лірик-відео на пісню "Основной инстинкт", яка вийшла нещодавно.

Відео несхоже на попередні роботи Даші: неоновий урбан, натхненний естетикою Гаспара Ное, рвані кадри і плівкова нечіткість. Тут ми дивимося на героїню фільмів 1970-х, що вийшла з надр італійської класики і впевнено сходить прямо на подіум.

Режисером кліпу став молодий фешн-експериментатор - Іван Ковпак. У ролі оператора-постановника виступив фотограф Ярослав Бугайов, відомий своєю співпрацею з топовими українськими дизайнерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф'єва стояла у черзі за київською перепічкою

"Все це прийшло ще під час першої зустрічі, наша співпраця - це синергія, єдиний вайб, який вдалося зловити і зафіксувати", - розповідає режисер.

Даша Астаф'єва вже не в перший раз привертає молоді команди до роботи над своїми проектами і, як зізнається сама співачка, їй подобається їхній особливий нерв і свіжий, "незамилений" погляд на звичні речі.

"Так склалося, що за час роботи над цим лірик-відео я познайомилася і співпрацювала з усіма, хто був у мене "в планах". Вже стає нормою те, що я повністю довіряюсь таланту молоді і ні краплі не шкодую про це. Так сталося і з командою Івана Ковпака. За час зйомок і навіть після них ми прожили незабутні моменти і емоції", - прокоментувала Астаф'єва.

Нещодавно співачка поділилася з шанувальниками відвертими знімками, на яких засвітила пишні груди. Серію фото зірка розмістила в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва випустила сексуальне відео на нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути