Ексклюзиви
вівторок, 30 листопада 2021 14:18

Квітчастий total look Пріянки Чопри і Мей Маск у червоному: як зірки епатували на The Fashion Awards 2021
17

На лондонській церемонії The Fashion Awards 2021 знаменитості змогли похизуватися ефектними вбраннями на червоній доріжці. 29 листопада в Королівському Альберт-Холі нагородили представників фешн-індустрії британською премією.

На заході сяяли не лише дизайнери, а й моделі, кіноактори й співаки. Зокрема, серед гостей були Демі Мур, Пріянка Чопрі, Мей Маск і Дуа Ліпа.

Gazeta.ua зібрала ефектні вбрання, в яких зірки з'явилися на церемонії.

Американський актор і співак Біллі Портер з'явився у сукні з принтом "гусяча лапка" від Richard Quinn. Образ доповнив насиченим макіяжем і лакованими чобітьми.

Мати генерального директора Tesla та SpaceX Ілона Маска Мей обрала червоний образ від Tony Ward. А зі взуття - яскраво-рожеві туфлі на підборах.

Індійська модель і акторка Пріянка Чопра захопила фанів квітчастим вбранням від Richard Quinn. "Міс Світу-2000" зібрала волосся у високий пучок.

Афроамериканська акторка Ґабріель Юніон
Фото: Reuters
Британська модель Манро Берґдорф
Американська співачка Еддісон Рей
Шотландський актор Джеймс Макевой
Бразильська топмодель Адріана Ліма

Американська кінозірка Демі Мур вдягнула класичну сукню-футляр від Fendi Couture. Образ доповнила шкіряними рукавичками.

Канадська модель Вінні Гарлоу показалася в топі, довгій спідниці та масивних рукавах зі стьобаного матеріалу від Moncler. До вбрання підібрала масивні прикраси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У панчохах і в корсетній сукні: якими образами Леді Ґаґа епатувала на прем'єрах "Дому Ґуччі"

Британська співачка Дуа Ліпа пройшла червоною доріжкою в чорній елегантній сукні без бретелей від Maximilian. Доповнили класичний образ рукавички.

У столиці Угорщині Будапешті відбулася церемонія нагородження премії MTV Europe Music Awards 2021. 14 листопада на Спортивній арені ім. Ласло Паппа знаменитості пройшлися червоною доріжкою, позували перед камерами й захопили фанів грандіозними виступами.

Зараз ви читаєте новину «Квітчастий total look Пріянки Чопри і Мей Маск у червоному: як зірки епатували на The Fashion Awards 2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути