Ексклюзиви
пʼятниця, 10 липня 2020 17:30

Чуттєва Злата Огнєвіч показала красу тіла у відвертому кліпі "Богиня"
3

Це автобіографічний трек. Співачці довелося подолати чимало перепон, аби відшукати гармонію та відчути себе Богинею
Фото: Фото надані пресслужбою артистки
Це автобіографічний трек. Співачці довелося подолати чимало перепон, аби відшукати гармонію та відчути себе Богинею
Це автобіографічний трек. Співачці довелося подолати чимало перепон, аби відшукати гармонію та відчути себе Богинею

Співачка 34-річна Злата Огнєвіч показала кліп на пісню "Богиня".

Тема пісні та відео розкриває особливість і бездоганність кожної жінки, незалежно від ваги, віку, професії та інших особливостей.

"Я довгий час виношувала ідею створення такого відео, адже пісня "Богиня" саме про це: про жіночу красу, індивідуальність та особисту магію кожної з нас. Вона зачіпає тему самооцінки кожної жінки, а також суперсили, яка допомагає щодня почуватися богинею. Я щаслива, що разом з брендом Anabel Arto мені нарешті вдалося втілити в життя ці думки", - розповіла Злата Огнєвіч.

Прийняття себе, підвищення власної самооцінки - теми, що останнім часом часто порушуються в суспільстві. Це автобіографічний трек. Співачці довелося подолати чимало перепон, аби відшукати гармонію та почуватися богинею.

Режисером відеороботи став Тарас Голубков. Він допомагав у створенні кліпів Monatikа, "Скрябіна", Zivert і Філіппа Кіркорова.

"Головна ідея відео полягає в тому, що наші героїні справжні: вони різного віку, статури та гендерної ідентичності. Але краса кожної непідвладна жодному з цих факторів. Найголовніше, що я хотів показати - коли ти в гармонії з собою, твоя внутрішня впевненість неймовірно збільшує енергію та харизму, яку випромінює будь-яка дівчина. І тоді навіть те, що не вважається модельною зовнішністю, набуває свою естетику та красу", - розповів Тарас Голубков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська співачка під час карантину почала підробляти на вулиці

Виробництвом кліпу займалася команда продакшну "Інакше studio". Героїнями відео стали Злата Огнєвіч, хореограф Юлія Сахневич, учасниця шоу "Топ-модель по-українськи" Маргарита Верховцева, інстагблогер "Люда з Голівуда" Людмила Луцук і модель 58-річна Вероніка.

Співачка Злата Огнєвіч випустила новий трек, у якому піднімає тему самооцінки кожної жінки. Також суперсили, яка допомагає щодня бути богинею. Злата Огнєвіч в цей раз заспівала про одну з найважливіших тем сучасності - про те, як важливо цінувати та приймати себе, адже саме це і є рушійною силою змін на краще. "Ми часто незадоволені собою, своїм життям. Дівчата - незадоволені фігурою, шкірою або іншими моментами, які вважають недоліками. Але ж насправді - всередині кожного живе справжній герой, а всередині кожної - прекрасна богиня" - коментує прем'єру нового треку Злата Огнєвіч.

Зараз ви читаєте новину «Чуттєва Злата Огнєвіч показала красу тіла у відвертому кліпі "Богиня"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути