понеділок, 25 березня 2019 01:45

Чому насправді розпався шлюб Анджеліни Джолі і Бреда Пітта
9

  Анджеліна Джолі і Бред Пітт прожили разом більше 10 років. Фото: ua.depositphotos.com
Анджеліна Джолі і Бред Пітт прожили разом більше 10 років. Фото: ua.depositphotos.com

Якщо відкинути всі чутки і плітки навколо шлюбу Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, а залишити тільки факти, то вони красномовно говорять, що не тільки цей, а взагалі будь-який шлюб Анджеліни свідомо приречений. Існує, принаймні, шість нав'язливих ідей Джолі, які і зруйнували цей красивий шлюб, пише marieclaire.ru.

Вони були разом більше 10-ти років і, здавалося, обидва давно зробили вибір на користь сім'ї. Він називав її в усіх інтерв'ю найкращою жінкою і мамою на світі, вона хвалила його батьківські і чоловічі якості. Ідилія закінчилася 19 вересня 2016 року. І, якщо задуматися, цей союз протримався набагато довше, ніж повинен був - дуже вже сильна в Анджеліні енергетика саморуйнування.

Чоловіки не гідні довіри

  Батьки Джолі, актори Маршелін Бертран та Джон Войт, розлучились, коли Енджі був 1 рік.
Батьки Джолі, актори Маршелін Бертран та Джон Войт, розлучились, коли Енджі був 1 рік.

Мати Анджеліни, Маршелін Бертран розлучилася з батьком Джоном Войтом через його численні зради. Анджеліні тоді виповнився рік, а старшому братові - три. Анджеліна росла з ненавистю до батька, який занапастив кар'єру матері. Другий невдалий шлюб Маршелін показав невміння матері будувати відносини з чоловіками, що сильно вплинуло на поведінку самої Енджі: більшу частину життя вона вибирала в супутники таких чоловіків, з якими її установка "чоловіки не гідні довіри" працювала безвідмовно. І тут стався збій: Пітт виявився на рідкість постійним.

"У картині світу Анжеліни Джолі все чоловіки - зрадники, з якими неможливо бути відкритою і відвертою. Швидше за все, у неї немає впевненості, що Бред є винятком. Але, проаналізувавши її історію, можна сказати, що її звинувачення на адресу чоловіка абсолютно безпідставні ", - кажуть психологи. Проте протягом останніх років в пресі раз у раз з'являлися чутки про сцени ревнощів, які нібито влаштовувала чоловікові Анджеліна, підозрюючи Пітта в романах з партнерками на знімальному майданчику. Останній - з Маріон Котійяр, вона знімалася з Бредом у фільмі "Союзники", якій довелося виправдовуватися за приписувані їй відносини з Піттом.

Не можна "таке" пробачати

  Анджеліна Джолі з батьком Джоном Войтом
Анджеліна Джолі з батьком Джоном Войтом

Невміння пробачати - одна з ключових рис Анджеліни, яка сильно псує їй життя. Людей, що провинилися, вона вважає за краще не прощати, а викреслювати зі свого життя. Найяскравіший тому приклад - відносини з батьком. Ще дитиною, Анджеліна змінила прізвище з Войт на Джолі, бо не хотіла мати нічого спільного з батьком, якому не могла пробачити, що він кинув їх родину. Єдиною спробою помиритися була спільна робота Джолі і Войта в картині "Лара Крофт: Розкрадачка гробниць", але на знімальному майданчику вони кілька разів посварилися, після чого Енджі заявила, що не хоче мати нічого спільного зі своїм біологічним батьком. Дотепер Войт жодного разу не зустрічався особисто з дітьми Анджеліни - вона категорично проти цих зустрічей. А про всі подробиці життя своєї дочки актор дізнається з новин.

Трансгендерність Шайло

  Діти Джолі і Пітта: Нокс, Вівієн, Пакс, Шайло, Захара, Медокс.
Діти Джолі і Пітта: Нокс, Вівієн, Пакс, Шайло, Захара, Медокс.

У 2014 році стало відомо, що старша біологічна дочка Джолі і Пітта Шайло Нувель заявила батькам, що відчуває себе хлопчиком і просить називати її Джоном. Дитині на той момент було 8 років, з яких приблизно 7 Анджеліна вперто одягала дочку в хлоп'ячий одяг і дарувала іграшки для хлопчиків. Будь-який психолог скаже, що стать дитини вибирає мати. У півтора-два роки не дівчинка вирішує, що вона насправді хлопчик, а мама послідовно розвиває в дівчинці тягу до чоловічого одягу та інтерес до чоловічих ігор. Зрозуміло, якщо дитину ростять як хлопчика практично з народження, у неї немає шансів для іншої статевої ідентифікації.

"Нестандартна поведінка дитини завжди повідомляє про негаразди в сім'ї. Головна людина для дитини - мати, чиї несвідомі бажання впливають на нас з народження. Коли мати кидає побіжний погляд на дитину, та помічає мимовільну зміну її міміки при обговоренні її статі. Так у дитини з дитинства може формуватися дискомфорт від того, що дано їй природою. В результаті вона намагається себе трансформувати, щоб мати її любила", - кажуть психологи.

  Діти Анджеліни Джолі і Бреда Пітта: Вівієн, Шайло, Нокс, Захара
Діти Анджеліни Джолі і Бреда Пітта: Вівієн, Шайло, Нокс, Захара

Бред Пітт з приводу Шайло взагалі не висловлюватися. Оскільки він виховувався в традиційній і вельми релігійній сім'ї, можна здогадатися, що він не в захваті від того, що ліпить з дочки Енджі. Ще в 2012 році стало відомо про сварку Анджеліни з матір'ю Бреда Джейн Пітт, яка попросила невістку почати одягати онуку в одяг для дівчаток і навіть хотіла сама подарувати їй кілька суконь. Джолі назвала це неповагою по відношенню до вибору 6-річної дитини. Бред промовчав. Ще через 2 роки Джолі заявила, що готова допомогти Шайло змінити стать, коли це буде можливо за законом. А після розриву з Піттом в хлопчика стала перетворюватися молодша генетична дочка пари, Вівіен, за тим же сценарієм: одяг для хлопчиків, стрижка під хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексу не було: дружина Майкла Джексона зробила приголомшливе зізнання

Страх смерті від раку

 

Енджі почала робити собі операції для профілактики естроген-залежної форми раку. У 2013 році актриса повідомила, що видалила молочні залози. "Я вирішила, що не можу тримати історію в таємниці, бо є багато жінок, які не знають, що живуть під тінню раку. Я сподіваюся, що вони також зможуть пройти тестування своїх генів, а якщо виявиться, що у них високий ризик розвитку хвороби, то вони будуть знати, що у них є вибір", - написала тоді Джолі в своєму зверненні. А ще через 2 роки актриса видалила собі яєчники з тією ж метою - запобігти ризику розвитку раку, оскільки, згідно з тестами, ймовірність його склала 50%. Після цієї процедури Джолі писала, що тепер знаходиться в стані штучно викликаного передчасного клімаксу, що негативно позначилося на її зовнішності.

ЗМІ навперебій писали про те, що Анджеліна Джолі стрімко худне, в інтернеті раз у раз публікувалися фотографії змарнілої зірки, дійсно дуже худої і немов висушеної. Джолі почала кутатися в об'ємні кашемірові пончо, чим тільки розігрівала розмови про своє нездоров'я. Одночасно вона взагалі перестала з'являтися на офіційних світських заходах в разом з чоловіком.

Життя це біль

 

Ще в дитинстві Анджеліна навмисно завдавала собі болю, який, за її словами, був для неї "терапією, що допомагає відчути себе живою". Вона колекціонувала ножі, якими наносила собі порізи. Тяга до катуванню свого тіла пізніше трансформувалася в любов до татуювань, яких у актриси з кожним роком стає все більше.

З тієї ж причини Анджеліна завжди тяглася і продовжує тягнутися туди, де можна зіткнутися якщо не з джерелом болю, то з його жертвами. "Щоранку я отримую від ООН рапорт про злочини по відношенню до жінок, що відбуваються прямо зараз на території двадцяти країн", - ось таку ранкову пошту читає Джолі, за її словами. Енджі не тільки збирає цю інформацію для своєї роботи в ООН, але і сама зустрічається з жертвами в ході своїх регулярних поїздок до таборів біженців. Куди, до речі, все частіше бере і своїх дітей, нехтуючи їх безпекою (що стало ще одним приводом для сварок з чоловіком).

Політична кар'єра

 

На питання чи не збирається вона піти у велику політику, Енджі прямо заявила: "Якщо я можу бути чимось корисноюдля своєї країни, світу і для цього потрібно стати політиком, то чому б і ні?" Однак спочатку її "бізнес-проектом" був Бред, вона навіть казала, що у Пітта є всі дані, щоб одного дня стати президентом.

Ось тільки сам Бред не готовий був міняти кар'єру актора (якою він, за його словами, "одержимий") на політичну. З цього моменту чоловік остаточно перестав бути їй цікавий. Він не виправдав її сподівань, і його можна було викреслювати зі свого подальшого життя. Що вона і зробила, зайнявшись тепер уже власним просуванням, причому досить успішно.

Джонні Лі Міллер і Анджеліна Джолі познайомилися на зйомках фільму "Хакери" і одружилися навесні 1996 року - майже одночасно з прем'єрою фільму. На весіллі Джолі була в білій футболці, на якій кров'ю написала ім'я коханого. Вони розлучилися через рік. "Зі мною важко. .Я не вмію готувати, ніколи не виправдовуюсь і хочу, щоб чоловік умів мною командувати. Але я завжди буду любити його, він дивовижна людина ", - заявила тоді актриса.

З Біллі Боб Торнтоном Джолі познайомилися на зйомках фільму "Керуючи польотами" в 1999 році, а в 2000-му одружилися. Це була одна з найяскравіших пар Голлівуду - однакові татуювання, палкі поцілунки на червоній доріжці і кулони з кров'ю один одного. Але почуття швидко охололи - пара розлучилася через три роки. "Я ніколи не дотягував, завжди відчував себе недостатньо ідеальним. Вона подорожувала з місіями ООН, зустрічалася з агентами з усиновлення, а мені хотілося просто побути вдома разом ", - зізнавався в інтерв'ю Біллі.

Зараз ви читаєте новину «Чому насправді розпався шлюб Анджеліни Джолі і Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути