четвер, 25 серпня 2016 19:11

Чоловіки подарували Сумській Оскара та ексклюзивний перстень з діамантами
12

Фото: фото надане прес-службою Ольги Сумської

Відома українська актриса Ольга Сумська відсвяткувала свій ювілей з розмахом. До її 50-річного ювілею більше 100 відомих гостей вразили своїми ексклюзивними презентами.

Найоригінальніший подарунок вручив колишній чоловік актриси актор Євген Паперний. Він подарував статуетку Оскар.

"Подарунків дуже багато. Ціла кімната. Я поїхала на зйомки до Варшави і не встигла все роздивитись. Від Камаліі отримала ексклюзивний східний аромат, яких немає в Україні. Та головний подарунок для мене - це повага друзів, - розповідає кореспонденту Gazeta.ua Ольга Сумська. - А квітів дві машини. Більшу половину букетів я віддала на благодійність для акції "Квіти для щастя" від Маргарити Січкар. Вони потраплять до знедолених людей, бідних родин. Приємно поділитися своєю радістю з тими, у кого її немає".

Найбільше вразив подарунком чоловік Сумської актор Віталій Борисюк. Він одягнув на палець дружини перстень у вигляді бутона тюльпана із золота і платини, та всипаний діамантами.

"Такий сюрприз зробив мені зранку. А ще він замовив двоярусний торт у вигляді петриківського розпису. Далі він повністю відповідав за музичну і розважальну програму під час свята. Був розкішний фуршет та я не скуштувала жодної страви на власному ювілеї. Не встигла, бо весь час була на сцені. Друзі з Артемівська зробили оригінальне іменне шампанське з моїми портретами" - каже Ольга.

Доньки Антоніна та Анна намалювали портрет матері.

"Це дуже зворушливо. Тоня була тут тиждень на зйомках в іншому серіалі, бо зараз в двох одночасно. І встигла ще мене намалювати" - додала Сумська.

Для ювілею Ольга обрала сукню в українському стилі. Пошита з білого льону з вишитими блакитними квітами від дизайнера Юлії Магдич. Наряд має назву - "Порцелянові квіти".

Мер Києва Віталій Кличко привітав Ольгу одним з перших. Він підніс актрисі букет квітів і набір прикрас у національному стилі. Скульптор Олег Пінчук виліпив з бронзи левицю і подарував її зі словами: "Ця левиця передає твою сутність, Олечка, - ніжної і витонченої хижачки!".

Читайте також: Оголена Сумська показала неймовірну красу тіла у свої 50

В цей же вечір на театральній сцені актриса грала у виставі "Ведмідь і Пропозиція" за Чеховим. Ольга Сумська отримала медаль "Знак пошани" від Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки подарували Сумській Оскара та ексклюзивний перстень з діамантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути