пʼятниця, 27 травня 2016 10:55

Чоловік Жанни Фріске розповів, що розповідає сину про матір
4

Фото: graziamagazine.ru

Телеведучий Дмитро Шепелев виховує сина Платон з нянею. Але у вихідні і після роботи намагається більше часу приділяти дитині.

Чоловік зізнався, про маму Жанну Фріске розповідає сину щодня, - пише Graziamagazine.

"Перед цим довго спілкувався з психологами. Це делікатна тема для мене і нашої сім'ї. Я розповідаю Платону про маму кожен день. Про її звички, про її улюблені місця, про наше життя до його появи. Одним словом, про все, - розповідає Шепелев.

Каже, разом з сином обирав фото Жанни для квартири.

"Хочу, щоб син знав, що у нього є мама. Вона поруч і ніколи його не залишить. І на день народження та інші свята я завжди кажу: "Ми з мамою вітаємо тебе.... Нещодавно ми з сином вечеряли в кафе, де раніше часто бували з Жанною. І на десерт з безлічі варіантів він вибрав морквяний торт. Смачно, питаю. - Дуже! - Тобі справді подобається? - Так! Сам не знаючи, він вибрав улюблений десерт Жанни в цьому кафе. Звичайно, я йому про це розповів" - додає.

Співачки не стало 15 червня. Два роки хворіла на рак мозку. Лікувалася у кращих клініках США, Німеччини й Китаю. Гроші на лікування збирали фани. Передали майже $500 тис.

Фріске зробили кілька операцій на мозку. Після цього втратила зір, набрала вагу, пересувалася в інвалідному візку. Останні три місяці була в комі. Померла уві сні на руках у батьків.

Сина Платона народила, коли жила у цивільному шлюбі з телеведучим Дмитром Шепелєвим. Після її смерті у родині почалися скандали через спадок та виховання хлопчика.

Читайте також: Син Жанни Фріске став мільйонером

Нагадаємо, батько покійної співачки Жанни Фріске Володимир Копилов хотів би сам виховувати онука Платона. Казав, зять не матиме часу на сина. Буде весь у роботі. Його вихованням слід займатися щодня. Має вирости гідною людиною.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Жанни Фріске розповів, що розповідає сину про матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути