четвер, 07 грудня 2023 10:52

Чоловік онкохворої зірки "Беверлі Хіллз" зрадив її перед операцією на мозку
5

Шонен Догерті назвала причину розлучення з Куртом Ісварієнко
Фото: Getty Images
Шонен Догерті назвала причину розлучення з Куртом Ісварієнко
Шонен Догерті назвала причину розлучення з Куртом Ісварієнко
Шонен Догерті назвала причину розлучення з Куртом Ісварієнко
Шонен Догерті назвала причину розлучення з Куртом Ісварієнко

Американська акторка Шеннен Догерті, яка з 2015 року бореться з раком 4-ї стадії, розлучилася зі своїм третім чоловіком Куртом Ісварієнко через його зраду.

Зірка сказала, що дізналася про це перед операцією на мозку після виявлення метастазів, пише People.

"Того ранку я пішла на операцію і я пішла на неї після того, як взнала про те, що моєму шлюбові, власне, кінець, що в мого чоловіка вже два роки роман. Я почувалася такою зрадженою. Зрештою я просто відчула себе настільки неймовірно некоханою тим, із ким була разом 14 років, тим, кого любила всім моїм серцем", - зізналась акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер зізналась, як ділить майно з колишнім чоловіком

Додала, що навіть поговорила з жінкою, з якою в Курта були таємні стосунки.

"Це було так соромно. Мене жахає те, що я не здатна втримати стосунки... Я тричі схибила у шлюбах, але я досі вірю в кохання. Я беру на себе частину відповідальності за крах нашого шлюбу - насправді це не так. Давайте перефразую, я не беру на себе відповідальність за крах нашого шлюбу. Я беру відповідальність за деякі проблеми в нашому шлюбі. Беру відповідальність не лише через те, як я поводилася, а й через те, як рак вплинув на мій шлюб і як він вплинув на нього вдруге", - сказала Догерті.

Шеннен зізналась, що не змогла одразу розірвати стосунки з чоловіком.

"Я була така спантеличена, а ще на стероїдах і купі інших ліків після операції на мозку, бо лікарі не хотіли, щоби мозок набрякав. І, якщо чесно, це досі дуже важко. Так, я прийняла рішення подати на розлучення, але в мене багато спогадів із цією людиною", - пояснила знаменитість.

2015 року у Догерті діагностували рак молочної залози. Після тривалих років лікування 2017 року акторка повідомила, що у неї ремісія. 2020 року зірка оголосила, що рак повернувся, а 2023 року - метастази пішли до головного мозку.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік онкохворої зірки "Беверлі Хіллз" зрадив її перед операцією на мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути