понеділок, 17 січня 2022 12:30

Цимбалюк назвав причину розриву з першою дружиною: "Тягнуло до інших"

Зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк розповів про розлучення з першою дружиною Ангеліною. Вони разом навчалися в університеті. Зустрічалися до весілля два роки. Через півтора року після одруження розлучилися.

За словами актора, однією з причин такого рішення було те, що він "взагалі не нагулявся". Додав у програмі "Мій секрет", що навіть не освідчувався однокурсниці.

"Я зрозумів, що взагалі не нагулявся, це не моя людина й ми, мабуть, поквапилися. Зараз не пам'ятаю той день, як це сталося, але в спільній якійсь розмові про весілля Ангеліні це було, мабуть, потрібніше", - пояснив чоловік.

Автор: instagram.com/taras.tsymbaliuk
  Зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк розповів про розлучення з першою дружиною Ангеліною
Зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк розповів про розлучення з першою дружиною Ангеліною

Ще одним чинником, як стверджує Цимбалюк, стало те, що на той час він почав "добре заробляти".

"Ангеліна з матір'ю два роки жили в квартирі без ремонту. Зробив їм повністю ремонт. А приїхала її баба й каже: "Ну, Тарасе, ти вже тут ремонт зробив". І моя мати каже: "Чого ти собі квартиру не купив? Нащо чужим людям ремонт зробив? Одружуйся тоді". Я походив із цими думками, і ми одружилися", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Аквамена" оголосив про розлучення після 16 спільних років

Актор зауважив, що не може назвати ці стосунки коханням. Упевнений, що парі потрібна була підтримка одне одного, бо вони "були жертвами після невдалих попередніх стосунків".

"Ми були абсолютно різні. Мене тягнуло до інших жінок. Я не відчував себе чоловіком, головою родини. Розумів, що це взагалі не моя дівчина. Матері, баби постійно казали нам, що робити. Усе було не туди", - згадав Цимбалюк.

Через кілька місяців після весілля він зрозумів, що зробив це дарма. Не хотів ночувати вдома, тому тиждень міг жити в сестри. Першим заговорив про розлучення саме Цимбалюк. Ангеліна запропонувала пожити окремо певний час. Але після того, як подружжя роз'їхалося, то й більше не зійшлися.

Автор: instagram.com/taras.tsymbaliuk
  Першим заговорив про розлучення саме Цимбалюк
Першим заговорив про розлучення саме Цимбалюк

Також актор поділився, що його ексдружина зараз живе за океаном. Ангеліна мріяла про це. Квиток туди їй сплатив Цимбалюк.

"У неї скоро весілля, знайшла там кохання. У них ресторанний бізнес. Мені розповідає сестра, ми не спілкуємося", - зазначив він.

Цимбалюк влітку одружився з візажисткою Тіною. Пара зіграла весілля в Карпатах. А зараз закохані насолоджуються відпочинком у Кенії.

Зараз ви читаєте новину «Цимбалюк назвав причину розриву з першою дружиною: "Тягнуло до інших"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути