пʼятниця, 25 травня 2012 17:55

Чернівці образились на Мілу Куніс, але чекають в гості

Чернівці образились на Мілу Куніс, але чекають в гості
Земляки хочуть показати акторці місто Фото: podrobnosti.ua

Голлівудській зірці Мілі Куніс було сім років, коли її родина виїхала з Чернівців до Лос-Анджелесу. Але їхню сім'ю там досі згадують з любов'ю, повідомляє ТСН.

"Сім'я у них була супер. Дружили до того. Вона в принципі була досить спокійна з великими очима", - розповів колишній сусід Кунісів Віталій Нукілиця в ефірі "ТСН.Особливе".

Чоловік з Мілою та її старшим братом Мішею дружив у дитинстві. Від'їзд друзів до Америки став для нього несподіванкою.

"Вони так тихо виїхали, що ми фактично про виїзд взнали за три дні, коли вони почали розпродавати ці речі, які не могли вивезти і продали свою квартиру", - поділився він.

Акторка не раз в інтерв'ю наголошувала, що її родина виїхала з України за антисемітські переслідування. Друг дитинства це заперечує.

"Ніяких переслідувань не було однозначно. Виїжджали всі. І, звичайно, всі шукали якоїсь кращої долі", - наголосив Нукілиця.

Батько акторки Марк Куніс працював у місцевій школі вчителем праці. Між тим в Чернівцях живе найкращий друг чоловіка Микола Бадай. Нині вони спілкуються кожен тиждень через інтернет, говорять по дві-три години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міла Куніс боїться повертатися в Україну

У дорослому віці Міла Куніс у Чернівцях жодного разу не була. В одному з інтерв'ю зірка розповідала, що вважає себе американкою, а Чернівці називала "не зовсім селом". Земляки не втрачають надії показати зірці рідне місто.

"Маріку казав, що образився на Мілу, що вона так про Чернівці сказала. От коли вона приїде, я її поведу, покажу місто і скажу: "Ні, це не Лос-Анджелес, це Чернівці", - пообіцяв Бадай.

Зараз ви читаєте новину «Чернівці образились на Мілу Куніс, але чекають в гості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути