пʼятниця, 03 лютого 2012 10:42

Черновецький таємно розписався з молодою коханкою - ЗМІ

Мер Києва Леонід Черновецький більше не холостяк. Після офіційного розлучення в Печерському суді 28 грудня з Аліною Айвазовою, з якою він прожив у шлюбі 34 роки, мер нібито розписався в понеділок з Оленою Савчук, яка молодша за нього на 19 років. Про це повідомляє газета "Сегодня" посилаючись на джерело в Печерському РАГСі.

Як пише видання, підтвердили розпис мера в його оточенні, а також в оточенні Олени Савчук. Крім того, батьки учнів ліцею "Лідер" розповіли, що бачили, як з будівлі рагсу, який знаходиться по сусідству, виходила щаслива пара. Мер і Олена, нібито розписалися 30 січня між 16.00 і 17.00.

"Крім них було ще два охоронці. Щоправда, перед автомобілями дороги молодят розійшлися: Олена села в червоний BMW, а Леонід Михайлович - в Mercedes S класу. Потім машини роз'їхалися", - розповіла одна з мам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черновецький відсвяткував ювілей із коханкою

Інформацію про весілля підтвердило джерело в оточенні Черновецьких, а також близький знайомий мами Олени Савчук - пастор Софії Жукотанської. За словами друга Жукотанської, церемонію одруження намагалися ретельно приховати, тому домовилися про розпис в понеділок - неробочий для рагсу день. А розповісти про те, що мер більше не холостяк, хотіли трохи пізніше. Можливо, тільки заради весілля мер і прилетів до Києва минулої неділі.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький таємно розписався з молодою коханкою - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути