вівторок, 23 серпня 2011 11:02

Черновецький щодня осипав свою дружину квітами

Черновецький щодня осипав свою дружину квітами

Аліна Айвазова повідомила, що чутки про роман Леоніда Черновецького із його секретаркою - плітки, а реальною причиною розлучення пари стали жіночі ревнощі, розповіла дружина екс-мера в своєму інтерв'ю газеті "Сегодня".

Айвазова також зазначила, що Леонід Черновецький її дуже любить і вона бажає всім жінкам такого щастя: "Я хочу, щоб усі чоловіки знали, що не потрібно мати мільйони, аби осипати жінок квітами, як у мене це відбувається щодня. Можна збирати конвалії, маки, ромашки на полі - і ваша дружина буде щаслива, буде знати, що ви її любите ".

Айвазова також зазначила, що на весілля бабуся обсипала її пелюстками троянд, які росли в них на балконі.

Що ж до молодої коханки, то, за словами Аліни Степанівни, Леонід Черновецький насправді нікуди не літав і в нього нікого не було. А на розлучення вона подала через плітки - адже жінки Сходу дуже ревниві й не можуть терпіти, коли чоловіки приділяють іншим жінкам забагато уваги.

"Я не можу спокійно реагувати, коли мій чоловік посилає листівки, і не тільки своїм бабусям, але й дівчатам. Думаю, жінки мене зрозуміють. Я подала позов, щоб привернути увагу публіки та підняти рейтинг свого чоловіка. Але найголовніше, я хочу підняти рейтинг усіх жінок ", - прокоментувала Аліна Айвазова.

Дружина Леоніда Черновецького відзначила, що з чоловіком їх помирили діти, тому вона забрала свій позов із суду, а на даний момент лікує суглоби в Лос-Анджелесі та планує поїхати до своїх дітей у Барселону та Монако.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький щодня осипав свою дружину квітами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути