вівторок, 21 травня 2013 11:31

Черговий скандал на "Євробаченні": Росії не дорахували бали

Черговий скандал на "Євробаченні": Росії не дорахували бали
Діна Гаріпова Фото: РИА Новости

Рідкісний конкурс "Євробачення" проходить без скандалів. І фінал змагання, що пройшов у суботу в Мальмі, не став винятком. Переможницею конкурсу була названа датська співачка Емілі де Форест, а представниця Росії Діна Гаріпова посіла п'яте місце. Але тепер з'ясовується, що бали Гаріпової були підраховані не зовсім коректно.

Напередодні директор Суспільного телебачення Азербайджану Джаміль Гулієв зробив заяву, згідно з якою оцінка Діні від Азербайджану на "Євробаченні" з незрозумілої причини не була зарахована. У заяві зазначено, що за наявними в розпорядженні телебачення даними мобільних операторів, Діна Гаріпова отримала друге місце за підсумками смс-голосування. Національне журі, зазначив Гулієв, також поставило Росії високу оцінку, однак у підсумку Росії від Азербайджану дісталося нуль балів.

За словами Гулієва, цей прикрий інцидент сильно обурив представників азербайджанської інтелігенції і творчих кіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Оґнєвич стала третьою на Євробаченні

Дійсно, відомий азербайджанський співак Полад Бюль-Бюль Огли зауважив, що Гаріпова могла отримати не менше 10 балів від його країни. "Ці 10 балів, може, нічого не змінять, вона гідно отримала місце в п'ятірці, від цього її творчість не постраждає, але це принципове питання. Якимось чином ці голоси пропали і не враховані при фінальному голосуванні. Я думаю, тут вина колл-центру, або технічний збій, або цілеспрямована акція. Наш президент дав вказівку розібратися", - розповів співак.

Зараз ви читаєте новину «Черговий скандал на "Євробаченні": Росії не дорахували бали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути