пʼятниця, 04 грудня 2009 12:48

Через рік Анджеліна Джолі та Бред Пітт розійдуться

Через рік Анджеліна Джолі та Бред Пітт розійдуться

Анджеліна Джолі та Бред Пітт розійдуться після Різдва 2010 року - таку заяву зробив відомий американський журналіст Ян Гальперін.

У пресі неодноразово з"являлися чутки про те, що у Бреда і Анджеліни дуже погані стосунки та їхній цивільний шлюб висить на волоску. Ян Гальперін в своїй книзі, присвяченій знаменитій голлівудській парі, заявляє, що Бред та Енджі от-от розійдуться.

До речі, заявам Гальперіна подібного роду почали вірити після того, як в грудні 2008 року він зробив заяву, що через п"ять місяців Майкл Джексон помре. Тоді журналістові не повірили, але коли Джексон раптово помер 25 червня 2009 року, Гальперін здобув широку популярність.

Автор стверджує, що у нього є безліч джерел, що розповіли йому приватну інформацію про життя зоряної пари.

"У Бреда ніколи не було такого феєричного сексу, - пише Гальперін в своїй книзі. - Але секс у результаті зійде нанівець. Вони лаються через все: причиною сварки може стати розмова про політику, вибір одягу для дітей, погані звички Бреда - куріння і алкоголь. Вона постійно на нього кричить, але він весь час повертається. Зрозуміло, що дуже скоро йому це набридне. Після всього того, що я знаю, можу спокійно заявляти - парочка розійдеться після Різдва 2010 року".

Але якщо подивитися на Джолі та Пітта, то абсолютно не створюється враження, що в їхніх стосунках щось не ладнається. Буквально днями папараці сфотографували зірок в їхньому авто, коли вони залишали вечірку Джорджа Клуні. Судячи з усмішок на їхніх обличчях та ніжних обійм, в сімействі все добре, і навіть книга, яка вже з"явилася на прилавках книжкових магазинів, не зіпсувала їм настрій, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Через рік Анджеліна Джолі та Бред Пітт розійдуться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути