четвер, 12 липня 2012 14:19

Через ліжко Міка Джаггера пройшло 4897 жінок

Через ліжко Міка Джаггера пройшло 4897 жінок
Про музиканта написали автобіографію Фото: vesti.kz

Рівно півстоліття виповнюється з дня першого виступу легендарного британського рок-колективу The Rolling Stones. Його лідер Мік Джаггер користувався шаленим успіхом не тільки на музичному Олімпі. Один з найбільш епатажних рокерів планети переспав майже з п'ятьма тисячами жінок.

Так, американський бас-гітарист Джин Сіммонс раніше заявляв, що Джаггер вступив у інтимні стосунки з приблизно 4897 жінками. "Через постіль Міка Джаггера пройшло більше ніж чотири тисячі жінок. У ретроспективі, я думаю, може бути навіть низький показник", - підтвердив біограф зірки Крістофер Андерсен. Серед численних завоювань рок-зірки значаться Карла Бруні, Ума Турман, Фарра Фосетт і Карлі Саймон, повідомляє The Huffington Post. Джаггер також довго переслідував юну Анжеліну Джолі. А Карла Бруні, до слова, була закохана в нього по вуха. Вона писала йому листи з обіцянками вічного кохання і відправилася за Джаггером в Таїланд на наступний день після того, як Джеррі Холл народила йому дочку.

У новій книзі "Мік: божевільне життя і божевільний геній Джаггера" Кріс стверджує, що у нині 68-річного Міка також був тривалий роман з ще одним генієм рок-музики Девідом Боуі. Втім, останнього давно підозрювали в бісексуальних схильностях. Вони стали близькі після відвідин Джаггером одного з концертів Девіда в 1973 році. В той час у світі вирувала "бісексуальна революція", і кожен просунутий музикант хотів до неї доторкнутися. Дружина Боуі в одному з інтерв'ю зізналася, що в прямому сенсі застала чоловіка в ліжку з Міком Джаггером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мік Джаггер відмовився випити чаю з британським прем'єром

Втім, скоро хлопці переключилися на подругу фронтмена групи Aerosmith Стівена Тайлера Бебе Бюелл. У якісь періоди, як стверджує Андерсен, Бебе займалася сексом із трьома рок-зірками одночасно. Лише в 1980-і рокери трохи заспокоїлися.

Говорячи ж про генія The Rolling Stones, не вдаючись у подробиці особистого життя рокерів, можна сказати одне: він незаперечний. Група відіграла кілька сотень шоу у всьому світі, випустила 29 студійних альбомів. За цей час, перш ніж сформувався останній склад колективу, в ньому змінилося шість учасників. Вони виступили живцем перед рекордним числом глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Через ліжко Міка Джаггера пройшло 4897 жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути