Ексклюзиви
середа, 21 червня 2017 13:51

Це жахливий фотошоп: Кім Кардаш'ян стала на захист власних сідниць
12

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян

Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян вперше прокоментувала фото, які вразили її прихильників. Кім відпочила у Мексиці і папараці показали, як насправді виглядають її легендарні сідниці.

Сама зірка переконана, що світлини жахливо відфотошоплені і спотворили, те як насправді виглядають її сідниці.

"Я бачила жахливі фото під час подорожі у Мексиці, люди відфотошопили їх і поширили, - говорить зірка у The View, - я не була у своїй кращій формі, не тренувалась 12 тижнів, мені робили 2 операції на матці. Ми це зняли на шоу, але я не виглядала так жахливо, як на тих фото".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка реаліті-шоу показала пікантні місця у мокрому купальнику

Кім передивилась свої харчові звички та знайшла тренера у соціальній мережі.

"Я переконана, що треба тренуватись. Прокидаюсь між 5.30-6.00 ранку, займаюсь, доки мої діти сплять. Це триває півтори години - говорить Кім Кардаш'ян, - я змінила раціон, відмовилась від вуглеводів, що дійсно непросто для мене, мій тренер допомагає мені. Вона склала для мене план, в який додала корисні вуглеводи, овочі, я не наїдалася. Вже бачу, як підтягнулось моє тіло. Просто рада і задоволена, тим що бачу. Ми напружено тренувались і я обожнюю цей процес. Це неймовірний спосіб зняти стрес".

Кім зазначила, що навчилась жити під прицілом преси.

"У мене товста шкіра і це не для всіх. Я розумію, чому декого щось може ранити чи засмутити. Я часом впадаю у розпач", - ділиться Кім - я думаю це не нормально, що люди критикують, не знаючи тебе особисто".

Кім також розповіла, що вирішила взяти паузу у своїй інтернет-активності після пограбування у Парижі в жовтні минулого року.

Нещодавно зірка та її чоловік відсвяткували третю річницю шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «Це жахливий фотошоп: Кім Кардаш'ян стала на захист власних сідниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути