пʼятниця, 24 червня 2022 08:44

"Це наше рішення" - Мірошниченко з дружиною всиновлять дитину
5

Ведучий Тімур Мірошниченко із дружиною Інною вирішили всиновити дитину.

За словами Мірошниченка вони хотіли цього ще до війни. Остаточне рішення прийняли після повномасштабного вторгнення Росії. Про це ведучий розповів в інтерв'ю Аліні Доротюк.

"Ми почали говорити про усиновлення так, наче ми це вже узгодили. Ми навіть не обговорювали це питання. Просто почали говорити в такому ключі, ніби це вже доконаний факт. Це наше рішення", – каже.

За словами зірки, їхня сім'я морально готова до всиновлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мірошниченко побачив сім'ю уперше з початку війни: зворушливе відео

Тімур Мірошниченко з дружиною вирішили всиновити дитину
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko
Тімур Мірошниченко з дружиною вирішили всиновити дитину
Тімур Мірошниченко з дружиною вирішили всиновити дитину
Тімур Мірошниченко з дружиною вирішили всиновити дитину
Тімур Мірошниченко з дружиною вирішили всиновити дитину

"Діти з дитячого будинку – дуже різні. Якщо вони травмовані, а ми не можемо знати, яке життя було до знайомства з нами, нам із цим працювати і нам нести цей хрест. До цього потрібно бути готовим, щоб це не було якимось сюрпризом. Морально ми готові до того, що це буде випробування", – каже дружина Мірошниченка.

Подружжя сподівається, що всиновити дитину вони зможуть через рік чи два. Кажуть, що братимуть дитину за покликом серця.

"Це однозначно від серця, ти ж не можеш собі напланувати. Ти ж не прийдеш і не скажеш: "Покажіть усіх". Це ж трохи інша історія. Тут треба конект відчути. Він можливий лише під час живої зустрічі. Коли відчуємо, що це наша дитина, тоді всиновлюватимемо", – підсумував Мірошниченко.

Тімур Мірошниченко від 2018 року живе у шлюбі з Інною Рудник. Разом вони виховують доньку та сина. З початку війни Інна з дітьми жила в Німеччині. Повернулася до чоловіка після трьох місяців розлуки. Додому сім'я ведучого приїхала через відсутність житла. Але остаточну крапку у питанні повернення поставив Мірошниченко. Він вирішив: "Сім'я має бути разом".

Зараз ви читаєте новину «"Це наше рішення" - Мірошниченко з дружиною всиновлять дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути