пʼятниця, 27 грудня 2019 08:54

Чапкіс розповів про інтим із жінкою, молодшою на півстоліття

Чапкіс розповів про інтим із жінкою, молодшою на півстоліття
Григорій Чапкіс розповів про стосунки із жінкою, молодшою на півстоліття. Фото: gordonua.com

Відомий український хореограф, один із суддів телешоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс відверто розповів про стосунки з жінкою, молодшою його на 51 рік.

Подробицями про сексуальне життя в 89 років та стосунки із 38-річною жінкою Чапкіс поділився під час інтерв'ю для Дмитра Гордона.

"Кажуть, що медовий місяць - це бочка з л*йном і зверху з прошарком меду. Так ось, я добрався до меду" - зазначив зірковий хореограф.

Український танцюрист розповів Дмитру Гордону, що зустрів свою любов - попри те, що вже підбивав підсумки життя. Навіть незважаючи на настільки поважний вік, хореограф зізнався, що з 38-річною Людмилою у них є статеве життя.

Головне, на чому наголосив Григорій Чапкіс, що кохана не рахує його статки, а любить та приймає його таким, яким він є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 89-річний Григорій Чапкіс розповів про молоду кохану

Григорій поділився своїм щастям і заявив, що відчуває, ніби почав жити наново. За словами хореографа, це була не просто зустріч-ресторан-секс, а щось зовсім інше. Він висловив таке величезне захоплення, що навіть не зміг підібрати потрібних слів.

Однак, підкреслив Чапкіс, кохана Людмила не чекає на його смерть, щоб привласнити гроші, оскільки набагато заможніша за нього.

Григорій Чапкіс кілька був тричі одружений, має двох дітей та двох онуків.

"В дитинстві найбільшим моїм талантом було вміння танцювати. Почав танцювати у два роки і вже тоді заробляв цим гроші. Народився у Молдові, нас у батьків було семеро. Жили у глиняному будинку, всі спали покотом на нарах. Батько майстрував хомути для коней, а мати займалася господарством. Щоб діти не просили їсти, з самого ранку нас викидали на вулицю. На цілий день давали по шматку макухи. А хотілося ж чогось смачнішого. Щоб заробити, почав танцювати", - розповів Чапкіс про своє дитинство.

Зараз ви читаєте новину «Чапкіс розповів про інтим із жінкою, молодшою на півстоліття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути